Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

ING Bank Romania si Imagini Tactile vor realiza primele enciclopedii tactile pentru copiii nevazatori

candinchiziING Bank Romania si Imagini Tactile deruleaza  campania #candinchiziochii, care isi propune realizarea primelor enciclopedii tactile cu peisaje urbane si naturale, destinate copiilor nevazatori.

In Romania, autoritatile estimeaza ca aproximativ 98.000 de persoane traiesc cu deficiente de vedere. Intre acestea, 1500 de copii inscrisi in singurele 7 scoli din tara ce au clase pentru elevi nevazatori.

Enciclopediile tactile ii pot ajuta sa inteleaga mai bine lumea care-i inconjoara. Imaginile Tactile sunt desene simplificate pentru nevazatori ce pot fi tiparite in relief. Fiecare pagina e construita in jurul unei reprezentari si contine atat descrierea imaginii cat si informatii de cultura generala scrise de profesionisti. Plansa are si un QR code ce le permite tuturor celor care interactioneaza cu imaginea sa asculte mai multe informatii despre subiectul respectiv. Toate desenele sunt digitalizate si incluse intr-o biblioteca virtuala pe site-ul proiectului.

Implica-te in Campania #candinchiziochii

Copiii cu deficiente de vedere percep lumea complet altfel: obiectele prind sens doar cand sunt atinse, distantele si proportiile nu sunt cu adevarat definite. N-au cum sa vada marea, dar ii pot simti briza si atingerea placuta. Nu pot vedea bucuria unui labrador, dar ii pot simti intens iubirea neconditionata. Nu cunosc emotii pe chipuri, dar iti pot simti energia daca esti langa ei.

Povesteste despre un loc drag tie, pe care il vezi #candinchiziochii si ING Bank Romania va dona 2 Euro pentru proiectul Imagini Tactile al Asociatiei pentru Dezvoltare Urbana.

Mecanismul de donare in  Facebook

  • Lasa un comentariu la postarea de campanie, pe pagina Facebook ING Romania si povesteste despre un loc de suflet pe care il vezi #candinchiziochii: cum arata, ce simti, de ce iti aduce aminte, ce te leaga de el.
  • Da un share public postarii pe profilul tau, sa afle cat mai multi prieteni cat de simplu ii pot ajuta la randul lor copiii nevazatori.

Mecanismul de donare in Instagram

Arata printr-o fotografie sau un video postat pe InstaStories un loc drag tie si povesteste despre el, cu toate acele emotii, senzatii si amintiri frumoase care-l fac unic pentru tine.

Adauga #candinchiziochii si @ingromania, astfel incat sa putem vedea povestea ta.

23 aprilie este ultima zi a campaniei in social media, iar pana la finalul lunii aprilie, clientii ING pot contribui cu o donatie catre Imagini Tactile, direct din Home’Bank, printr-un mecanism simplificat (simpla accesare a banner-ului campaniei si alegerea sumei dorite).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR ONG

Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2020 a concursului „Lumea prin Culoare si Sunet”, cel mai mare fond de finantare dedicat persoanelor cu deficiente...

STIRI BUNE

E.ON Energie Romania a lansat factura electronica, serviciu online pentru care pot opta, incepand din aceasta luna, toti clientii companiei, consumatori de gaze naturale...

Featured

Mai mult ca niciodata, in ultima perioada companiile s-au mobilizat si au inceput sa vina in sprijinul comunitatilor cu sume mari de bani sau...

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

Featured

Peste 100.000 de turisti au vizitat Zona Cascadei Bigar la un an de la amenajarea eco-turistica a zonei, dublu fata de perioada 2016-2017, cand...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...