ING Bank Romania sustine cu 45.000 de euro Brutaria CONCORDIA

Brutaria CONCORDIA_01ING Bank Romania acorda o finantare de 45.000 de euro Organizatiei Umanitare CONCORDIA pentru proiectul „Brutaria CONCORDIA, antreprenoriat social in dezvoltare pentru integrarea profesionala a tinerilor”. Astfel, pentru perioada urmatoare, se estimeaza o crestere a productiei de produse de panificatie cu cel putin 30 de procente si o crestere a numarului de locuri de munca pentru tinerii defavorizati de la patru la sapte, proveniti dintr-un sistem institutionalizat ori lipsiti de sprijiul familiei, Brutaria CONCORDIA_02absolventi ai cursurilor pentru brutar/patiser din cadrul Scolii de Meserii CONCORDIA.

“Finantarea ING ne ofera posibilitatea de a raspunde unor nevoi stringente de dezvoltare, cresterea productiei si a portofoliului de clienti ai Brutariei CONCORDIA, prin achizitionarea unei noi linii de productie de produse specializate si promovarea intreprinderii sociale dezvoltate, contribuind astfel la cresterea sanselor de integrare in munca a tinerilor defavorizati”, spun reprezentatntii organizatiei.

In cadrul competitiei de proiecte dedicate organizatiilor neguvernamentale de pe teritoriul Romaniei, juriul a ales, dintr-un numar de peste 130 de proiecte, initiativele si partenerii comunitari pe care Banca le va sustine in urmatorul an in domeniile educatie financiara, antreprenoriat si dezvoltare urbana, in conformitate cu directiile strategiei de reponsabilitate sociala a ING Bank Romania.

Promovand o alimentatie sanatoasa, la Brutaria CONCORDIA sunt pregatite produse naturale pe baza unor retete dezvoltate de specialisti brutari romani si austrieci. Prin vanzarea acestor produse, cresc sansele tinerilor aflati in dificultate sa urmeze cursurile de brutar/patiser organizate de Scoala de Meserii CONCORDIA si de integrare profesionala a acestora.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.