ING SUA: 100.000 de dolari pentru combaterea obezitatii la copii

ING va oferi granturi de cate 2.500 de dolari unui numar de 50 de scoli din 24 de state americane in cadrul programului de CSR Run for Something Better 2011, derulat de ING Community Fund. Programul ING vizeaza combaterea obezitatii in randul copiilor prescolari si din ciclul primar, precum si constientizarea importantei unui stil de viata sanatos. Partenerul ING in program este organizatia non-profit National Association for Sport and Physical Education (NASPE). Scolile vor putea descarca de pe site-ul NASPE www.naspeinfo.org programe educationale sportive pentru copii, informatii despre importanta fitness-ului pentru sanatatea fizica si mentala, precum si alte materiale ajutatoare.

Cele 50 de scoli americane au fost selectate dintr-un numar de 300 care au aplicat in cadrul programului, selectia fiind facuta de o comisie de evaluare a NASPE formata din 190 de profesori si manageri educationali.

In 2010, programul ING Run For Something Better a oferit 60 de granturi scolilor din 27 de state. Numarul de beneficiari a fost 4.117 copii si tineri, care au participat activ in program, alergand in total 200.000 km. Pana in prezent, ING Run For Something Better a acordat finantari in valoare de 2,5 milioane de dolari. Din 2006, programul are si o componenta de fundraising, fiind stransi pana acum aproximativ 1 milion de dolari. ING recompeneseaza fiecare donator individual care contribuie cu cel putin 10$ cu o pereche de pantofi sport cu sireturi portocalii, asociati programului Run For Something Better. Detalii despre program pot fi accesate aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.