Innovation Labs Hackathon cauta studentii inovatori ai industriei de IT

Studentii care au o idee de aplicație pe care vor sa o dezvolte, se pot inscrie pana pe 27 februarie in cel mai mare hackathon pentru studenți organizat anul acesta: Innovation Labs Hackathon. Pot participa studenti din facultati tehnice, cu abilitati de programare, dar si studenti care vor sa se implice in realizarea unei idei in zona de comunicare sau de management. 12 echipe de studenti vor intra intr-un program in care pot experimenta și dezvolta o ideea de produs/aplicatie pe care o au, sprijiniti de mentori cu experienta din industria IT&C.

“Proiectul incurajeaza si cultiva gandirea centrata pe produs și spiritul inovativ al tinerilor din facultati tehnice, completandu-l cu notiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piata”, spun initiatorii programului.

Proiectul Innovation Labs este un proiect comun al TechSoup Romania si TechLounge, realizat cu sprijinul Microsoft Romania.

Andrei Pitis – angel investor si Președinte al Asociatiei Nationale a Industriei de Software, Radu Georgescu – CEO Avangate, Monica Ene Pietrosanu – R&D Country Manager Intel Romania, Daniel Garlașu – Sales Manager Oracle Romania, Todi Pruteanu – Business Strategy Manager Microsoft Romania, Vladimir Oane – cofondator UberVu, Razvan Rughiniș – profesor la Facultatea de Automatica și Calculatoare, Alex Marinescu – Head of Operations Electronic Arts Romania sunt doar cativa dintre mentorii care vor fi alaturi de noua generatie de inovatori romani in IT in cadrul proiectului Innovation Labs.

Pe 2 martie 2013, peste 100 de studenti vor intra intr-un maraton de 24 de ore de programare și incubat idei din domenii precum sanatate, jocuri, lifestyle și fitness. Cele mai bune 12 echipe vor merge mai departe și se vor alatura unui program de mentorat care va dura 4 luni.

Pentru mai multe informatii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.