Inscrierea proiectelor in competitia Romanian CSR Awards 2016 s-a incheiat

articol-cover-gata-inscrieri-16Inscrierea proiectelor in cea de-a patra editie a competitiei Romanian CSR Awards® s-a incheiat. In intervalul 7 -21 martie 2016 juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare. Premiile vor fi acordate in cadrul Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie 2016. Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Toti cei care au inscris proiecte in competitie vor fi anuntati prin e-mail despre locatia si data exacta a GaRomanian CSR Awards-012015lei de Premiere Romanian CSR Awards 2016.

Fiecare companie a avut posibilitatea sa inscrie cate un proiect in fiecare categoriie a competitiei, respectiv: Mediu, Sanatate, Educatie, Sustinerea Comunitatii, Sustinerea Angajatilor, Campanii CSR in Social Media, Parteneriat Intersectorial, Inovare Digitala in CSR, Cause Related Marketing si Campanii Interne de CSR.

Pentru inscrierea in competitie au fost eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2015. Au putut fi inscrise in competitie si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului 2015.

Pentru mai multe detalii click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.