Inscrierile in competitia Romanian CSR Awards 2020 s-au incheiat

FB-cover-inscrieri incheiate

Inscrierile in competitia Romanian CSR Awards 2020 s-au incheiat. Competitia, aflata la a opta editie, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania.

Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Toti cei care au inscris proiecte in competitie vor fi invitati la Gala de Premiere – Romanian CSR Awards 2020, ce va avea loc pe 9 Aprilie, in Bucuresti.

In cadrul Galei de Premiere va avea loc si lansarea oficiala a Revistei de Colectie “100 Oameni care fac BINE”, concept editorial realizat de echipa CSRmedia.ro

Evenimentul, derulat pentru al 8-lea an la rand, reuneste exclusiv reprezentanti ai companiilor si fundatiilor corporative  din Romania.

Lacramioara Boteztu, Project Manager CSRmedia“Ca in fiecare an, ne bucuram sa putem scoate in evidenta si sa premiem actiunile care schimba oameni si comunitati. Va asteptam sa ne bucuram impreuna, intr-o seara magica, de tot Binele facut pe parcursul anului trecut”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.