Inscrieti proiectele la “Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”

In intervalul 1 noiembrie – 11 decembrie, ECOTIC si HotNews.ro, cu sprijinul Garzii Nationale de Mediu, deruleaza cea de-a treia editie a “Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat”! Campania vizeaza popularizarea programelor de responsabilizare sociala ale companiilor sau institutiilor publice, precum si bunele practici la nivelul comunitatilor locale in domeniul protectiei mediului.

“Continuam si in acest an un concurs de traditie, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, din dorinta de a contribui la popularizarea proiectelor de succes in domeniul protectiei mediului si, implicit, la formarea unei atitudini noi care sa promoveze valorile unui mediu curat si ale valorificarii resurselor materiale din ce in ce mai rare si mai scumpe”, a declarat Valentin Negoita, Presedinte ECOTIC.

Companiile, institutiile publice, organizatiile non-guvernamentale, institutiile de invatamant si, nu in ultimul rand, publicul larg, sunt invitati sa posteze pe site-ul campaniei scurte descrieri si materiale fotografii/video ale proiectelor de mediu pe care le recomanda.

Criteriile care vor fi luate in calcul la desemnarea proiectelor castigatoare sunt:

  • Gradul de responsabilizare si implicare a comunitatii – oglindita in numarul de participanti, alte institutii sau companii atrase in proiect
  • Originalitatea proiectului
  • Relevanta proiectului pentru comunitate
  • Vizibilitatea in randul targetului vizat / acoperirea media obtinuta
  • Eficienta campaniei raportata la efortul investit

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat reprezinta o rotita, din ce in ce mai mare, care pune in miscare mecanismul de constientizare a protectiei mediului. Cu editia din 2011 se fac pasi importanti in ceea ce priveste protectia mediului si economisirea resurselor. Se scot la lumina proiecte valoroase realizate atat de companii mari, cat si de institutii si ONG-uri interesate de mediul inconjurator si reutilizarea eficienta a deseurilor. Este important sa colectam, dar este vital sa valorificam deseurile”, a declarat Silvia Andrasescu, Coordonator Proiecte Speciale HotNews.ro

Votul publicului si al juriului va avea loc intre 12 si 14 decembrie, iar festivitatea de premiere se va desfasura pe 15 decembrie 2011.

Proiectele desemnate castigatoare in urma jurizarii vor fi premiate cu trofee si premii constand in echipamente electrice si electronice.  Un premiu special va fi oferit in acest an unei Autoritati Publice Locale.

Pentru mai multe detalii, click aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.