Intalnirea anuala a grupului LBG Romania se apropie de start

Pe 26 septembrie, la hotelul Howard Johnson din Bucuresti va avea loc cea de-a patra intalnire anuala a grupului LBG Romania, organizata de Asociatia pentru Relatii Comunitare. Cei care se inscriu pana vineri, 7 septembrie, beneficiaza de o reducere de 50 de lei la taxa de participare, respectiv de la 300 lei la 250 lei. Participantii la eveniment vor putea afla care sunt mecanismele de implicare in comunitate pe care le au la dispozitie angajatii sau clientii firmei, care sunt modalitatile de convingere a clientilor pentru a sustine eforturile companiei de a activa in mod responsabil, precum si despre motivele care stau la baza deciziei companiilor de a investi in fostii angajati.

“Intalnirea este deschisa companiilor care au o practica de CSR si sunt interesate de modalitati eficiente de crestere a rezultatelor la nivelul companiei si al comunitatii”, spun organizatorii.

Totodata, in cadrul intalnirii participantii vor putea afla de ce este important ca o firma sa aiba o strategie de implicare in comunitate a angajatilor si cum poti promova obiectivele si rezultatele de CSR in randul angajatilor sau al altor grupuri tinta.

 

Pentru inscrieri, click AICI

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.