Internship, la Rompetrol

39 de absolventi de studii medii si superioare din Constanta, Ploiesti, Iasi, Bucuresti si Cluj, au fost selectati de Grupul Rompetrol pentru programul de internship din acest an.

“Rompetrol Internship ofera  tinerilor posibilitatea de a-si  completa educatia teoretica cu experienta practica, de a se familiariza cu echipamentele si fluxurile tehnologice ale rafinariei Petromidia. Sub indrumarea specialistilor nostri, cei selectati vor desfasura activitati de o complexitate progresiva, cu sarcini precise si obiective de performanta”, declara Anneliese Anghel, director  de Resurse Umane al Grupului Rompetrol.

Dupa prima etapa a programului, ce se deruleaza in intervalul 1 august – 30 septembrie 2011, va avea loc o evaluare a fiecaruia. O  parte dintre participanti vor fi selectati pentru urmatorul stadiu al programului de Internship, cu o durata de 6 luni (octombrie 2011 – martie 2012). In acest interval tinerii vor putea sa puna in practica cunostintele acumulate.

La finalul programului, tinerii vor avea sansa de a incepe o cariera in cadrul Grupului Rompetrol. Costurile aferente programului de Internship (salarii, cazare, transport) sunt suportate integral de Grupul Rompetrol.

Din 2002 pana in prezent, aproximativ 400 de absolventi de studii superioare si medii au urmat programul de Internship, dintre care 111 persoane au ramas sa lucreze in cadrul Grupului Rompetrol.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.