INTERVIU: Daniel GROSS, REWE Romania: “Ne implicam pentru ca vrem sa ajutam”

Daniel Gross - REWE RomaniaREWE Romania investit 80.000 euro pentru renovarea si consolidarea dispensarului din satul Valea Seaca, din judetul Bacau.

Mai mult, peste 100 de angajati de la Penny Market si reprezentanti ai Habitat for Humanity au voluntariat pe santier si au participat la activitati de demolat, montat si la realizarea unor lucrari de finisaj interior.

Este al doilea an in care REWE Romania, prin lantul de magazine Penny Market, a sprijinit misiunea Habitat for Humanity Romania de a eradica locuirea precara si a construi comunitati durabile.

Pentru a afla mai multe despre aceasta actiune si despre politica de responsabilitate sociala a companiei, am stat de vorba cu Daniel Gross, director general al REWE Romania.

 

– Cum ati ales sa reabilitati dispensarul din Valea Seaca si in ce au constat, mai exact, lucrarile de renovare?

– Avem multe activitati in care ne implicam pentru ca vrem sa ajutam. Suntem in Romania pentru motive economice, dar in principal, vrem sa fim parte a tot ceea ce se intampla aici.

Valea Seaca are o poveste in spate. A inceput anul trecut. Am construit o casa pentru trei familii nevoiase din Moinesti, judetul Bacau.
Atunci, cu partenerii de la Habitat, am spus ca mi-ar place sa construim ceva si in comuna Nicolae Balcescu, unde aveam in constructie depozitul REWE din Moldova.

Vrem sa facem nu numai investitia, ci sa facem si o legatura cu comunitatea. Dar nu ne gandeam la un dispensar, ci pur si simplu la o casa. Ne-am inteles cu autoritatile locale si am inceput reabilitarea dispensarului.Cladirea a costat pentru noi 80.000 de euro, dar asta este doar partea de constructie si echipare. Pentru noi a fost mai important ca am organizat voluntariatul aici. Colegii nostri au participat activ la modernizarea dispensarului.


Intregul material poate fi citit pe www.CSRleaders.ro
Materialul VIDEO referitor la aceasta initiativa poate fi urmarit pe site-ul www.CSRnews.ro – Platforma video dedicata Companiilor Responsabile.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.