Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR INTERVIU

INTERVIU: Grégoire VIGROUX, Vice-President Europe, Marketing and Corporate Communications TELUS International

FOT0-interviu-GVUn numar de 250 de membri ai echipei TELUS International s-au reunit in cel mai mare eveniment de voluntariat al companiei, TELUS Days Of Giving. Impreuna cu Habitat for Humanity au ajutat la construirea centrului comunitar Buftea care va oferi zilnic, pentru 50 de elevi, ateliere extrascolare, mancare si suport psihologic si activitati educationale pentru inca 150 de copii in fiecare an.

Prin donatia de 80.000 de euro care include 40.000 euro pentru materialele de constructie folosite la ridicarea centrului, TELUS International isi propune sa faciliteze accesul la educatie si asistenta sociala, ajutand astfel la prevenirea abandonului scolar si imbunatatirea perfomantei educationale.

Pentru a afla mai multe despre actiunile de responsabilitate sociala ale companiei am stat de vorba cu Grégoire VIGROUX, Vice-President Europe, Marketing and Corporate Communications TELUS International. 

– Cati angajati si din ce zone au venit la cea de-a sasea editie a TELUS Days Of Giving?

– Astazi suntem foarte incantati sa lucram cu Habitat for Humanity pentru prima oara. In spatele meu puteti vedea membri ai echipei TELUS, iar ceea ce facem astazi este absolut minunat, pentru ca avem 250 de oameni, majoritatea romani si construim fundatia unei cladiri frumoase care va fi centrul pentru after-school destinat copiilor din Buftea.

Centrul va putea fi folosit de copii, dupa cursuri, dupa-amiaza. Vor fi voluntari de la Habitat for Humanity si de la alt ONG cu care au un parteneriat, ca sa aiba grija de acei copii.

Asadar, ceea ce facem, este sa aducem o mica parte din ceea ce va reprezenta cladirea. Intr-o singura zi nu putem construi aceasta cladire, dar avansam cu fundatia Centrului.

Cei mai multi membri ai echipelor din Romania sunt din Bucuresti sau din Craiova. Colegii nostri din Craiova au plecat din oras azi-noapte, pentru a se putea alatura turei din aceasta dimineata si asteptam mai multi voluntari in aceasta dupa-amiaza. Avem, de asemenea, coordonatori seniori din Canada si SUA, care urmeaza sa ajunga, deoarece filosofia noastra este ca atunci cand avem astfel de evenimente sa ii includem pe toti membrii echipei, desigur, simpli angajati, dar si lideri principali, inclusiv presedintele si CEO-ul nostru, Jeff Puritt.

In cadrul acestor evenimente, toti voluntarii sunt tratati in mod egal, indiferent de cine este sef, nu ne deranjeaza, suntem imbracati cu aceeasi uniforma TELUS Days of Giving si incercam sa facem lumea un loc mai bun.

Consider ca noi, cei de la TELUS International, suntem foarte buni la organizarea evenimentelor, iar  Habitat for Humanity este un ONG extraordinar cand este vorba despre organizarea unor astfel de evenimente cu lucrari de constructie.

Pentru a citi intregul interviu click AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR ONG

Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2020 a concursului „Lumea prin Culoare si Sunet”, cel mai mare fond de finantare dedicat persoanelor cu deficiente...

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

Featured

Mai mult ca niciodata, in ultima perioada companiile s-au mobilizat si au inceput sa vina in sprijinul comunitatilor cu sume mari de bani sau...

STIRI BUNE

E.ON Energie Romania a lansat factura electronica, serviciu online pentru care pot opta, incepand din aceasta luna, toti clientii companiei, consumatori de gaze naturale...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...

#SPECIAL CSR

Echipa CSR Media realizeaza o serie de Interviuri, sub denumirea #SPECIALCSR / Companiile se Implica, cu oamenii de CSR, Marketing sau Comunicare din companiile...