INTERVIU: KFC sustine tinerii care urmeaza sa paraseasca orfelinatele

Claudia PorojanKFC a semnat un parteneriat cu Asociatia The Social Incubator pentru sustinerea integrarii in societate a tinerilor orfani si abandonati din Romania.

Implicarea KFC in proiectul derulat de catre The Social Incubator va ajuta la educarea si incluziunea sociala a tinerilor vulnerabili si va sustine in mod direct integrarea socio-profesionala a tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani care urmeaza sa paraseasca centrele de plasament.

Pentru a afla mai multe despre acest parteneriat, am stat de vorba cu Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager KFC Romania.

 

– Cum ati decis sa va parteneriati cu Asociatia The Social Incubator?

– Performantele inregistrate de-a lungul timpului de catre asociatie si contributia semnificativa pe care membrii acesteia o aduc zi de zi in vietile tinerilor defavorizati ne-au convins sa ne implicam activ in proiectele derulate de catre ei si sa dezvoltam cu toata increderea acest parteneriat.

Mai mult, din datele primite de la asociatie, am aflat ca doar 1 din 40 de tineri romani care parasesc orfelinatele are sansa de a fi angajat in mod legal.

Intregul material poate fi citit pe www.CSRleaders.ro
 
Materialul VIDEO referitor la aceasta initiativa poate fi urmarit pe site-ul www.CSRnews.ro – Platforma video dedicata Companiilor Responsabile.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.