Intesa Sanpaolo Bank a prelungit inscrierile la Bursa Intercultura

Intesa Sanpaolo Bank a prelungit pana pe 3 februarie 2012 termenul limita pentru inscrierea si trimiterea aplicatiilor pentru programul de Burse de studiu Intercultura. In valoare de 12.000 de euro, bursa acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea. Castigatorii bursei vor avea posibilitatea de a studia si de a petrece un an intr-o familie italiana.

Initiata si sustinuta de Intesa Sanpaolo Bank, Bursa Intercultura a ajuns la cea de-a V editie si se adreseaza tuturor elevilor aflati la liceu in clasa a 9-a sau a 10-a. Selectia candidatilor pentru Bursa Intercultura se va face in Italia, direct de catre Fundatia Intercultura/AFS, co-organizatoarea acestui prograam. Procesul de selectie consta in mai multe etape si se va finaliza in martie 2012.

Bursa Intercultura este un proiect de responsabilitate sociala si promovare a educatiei sustinut integral de catre Intesa Sanpaolo Bank Romania si Grupul Intesa Sanpaolo Italia. Bursa Intercultura face parte din programul AFS, fundatie internationala cu sediul in New York, lider in programele de educatie interculturala derulate in peste 50 de tari din intreaga lume.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, click aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.