Intinde o mana de ajutor pentru constructia HOSPICE Bucuresti!

Hospice Casa Sperantei mai are nevoie de 800.000 de SMS-uri a cate 2 euro (adica de 1,6 milioane de euro) pentru a finaliza constructia unui Centru Hospice in Bucuresti. Lucrarile la noul centru au inceput in toamna anului 2012 si se afla in grafic, urmand ca pana in prima parte a anului 2014 centrul sa fie inaugurat. Pana acum pentru constructia centrului s-a reusit strangerea sumei de 3,16 milioane de euro. In cadrul acestui centru 2.000 de pacienti vor avea sansa sa beneficieze an de an de tratament si suport. Iar pentru bolnavii incurabili, ingrijirea paliativa inseamna cresterea calitatii vietii.

„Am pornit acest proiect cu gandul la cei 5000 de oameni care mor de cancer in fiecare an in Bucuresti. Credem ca toate persoanele suferind de boli grave sau incurabile in stadii avansate trebuie sa beneficieze in mod gratuit si la momentul oportun de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora trebuie sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere”, a declarat Cristiana Ionescu, coordonator al campaniei.

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Bucurestiul are nevoie de un numar de 230 de paturi dedicate serviciilor de tip Hospice.

Pentru a afla ale modalitati de sustinere, click AICI

Urmareste mai jos spotul campaniei (Video).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.