Jocul de Scrabble a ajuns la Asociatia CARP Omenia si Clubul Seniorilor „Mihai Eminescu”

WhatsApp Image 2019-10-14 at 12.44.06Asociatia Magic Seniors, alaturi de Federatia Romana de Scrabble, a ajuns si la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Omenia si la Clubul de Seniori „Mihai Eminescu” din Sectorul 6.

Timp de 2 ore, 15 seniori ai Asociatiei CARP Omenia si 30 de seniori ai Clubului „Mihai Eminescu” si-au readus aminte sau au experimentat pentru prima data jocul de Scrabble ghidati fiind de Claudia Mihai – membra a Federatiei Romane de Scrabble.

Prin intermediul proiectului „Jocul de Scrabble prinde Viata” 5 cluburi de seniori ale DGASPC-urilor (1, 2, 3, 4, 6) si Asociatia CARP Omenia au ocazia sa introduca in programul zilnic de activitati ale seniorilor, jocul de Scrabble. Pana la finalul lunii decembrie a acestui an, 60 de seniori din cele 6 centre din Bucuresti vor exersa jocul de Scrabble, iar cei mai buni dintre acestia vor participa la o competitie inter-cluburi.

In luna octombrie, jocul de Scrabble a ajuns la Clubul Seniorilor Sector 2-Plumbuita, Asociatia CARP Omenia si Clubul de Seniori „Mihai Eminescu” Sector 6. Fiecare club a primit 5 jocuri de Scrabble cu scopul de a continua programul in centrele de zi pentru seniori. Pe parcursul lunii noiembrie si decembrie, „Jocul de Scrabble prinde Viata” va ajunge si in alte 3 centre de seniori, respectiv: Clubul de Seniori „Codrii Neamtului”, Clubul Seniorilor Sector 1 si Clubul Seniorilor Sector 4 – Covasna.

„Jocul de Scrabble prinde Viata” este primul proiect al Asociatiei Magic Seniors, finantat de Kaufland prin programul Start ONG si implementat de Asociatia Act for Tomorrow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.