Johnson & Johnson România a lansat programul de Burse în parteneriat cu Universitatea de Medicină din București

Johnson & Johnson România  a lansat Bursele Johnson & Johnson, împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și Fundația Împreună pentru Educație și Sănătate, pentru a încuraja performanța academică, progresul științific, precum și implicarea în comunitate prin acțiuni de voluntariat. Pentru accesarea acestora sunt eligibili studenții de la toate facultățile din cadrul universității.

Calendarul de aplicații pentru burse este deschis în perioada 2 -12 octombrie, când dosarele se pot depune online, prin platforma de aplicații UMFCD. Orice student integralist al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București, din anii II-V, poate aplica pentru burse Johnson & Johnson, dacă a obținut în anul universitar precedent rezultate academice deosebite, dacă a participat sau a contribuit la activități de cercetare/inovare și a desfășurat activități de voluntariat. Beneficiarii vor fi stabiliți de către Comisia de Atribuire a Burselor în urma evaluării dosarelor depuse de către studenți și în conformitate cu criteriile stabilite prin metodologia specifică, disponibilă pentru consultare online. Bursele, 5 la numar, sunt în valoare de 1000 de lei pe lună și sunt acordate prin Fundația Împreună pentru Educație și Sănătate. Criteriile de acordare vor fi reevaluate în fiecare an, pentru a încuraja atât competiția, cât și continuitatea.

”Anul acesta, când Johnson & Johnson aniversează 30 de ani de prezență prin inovație în România, este o mândrie deosebită să avem șansa să întărim și impactul pe care îl avem în societate. Pentru noi, sănătatea înseamnă totul, iar prin inițierea programului de burse dezvoltat împreună cu UMFCD demonstrăm angajamentul nostru ferm de a inova în întregul spectru de soluții medicale.”, a declarat Roxana Botea,  Country Director  Johnson & Johnson România.

Programul circumscrie inițiativei mai ample Johnson & Johnson de a încuraja diversitatea și incluziunea în domeniile STEM, pentru aprofundarea cunoștințelor în știință, tehnologie, inginerie, matematică, manufactură și design și de către alte categorii decât cele tradiționale. Compania își dorește astfel să susțină inovația și cercetarea fără niciun fel de discriminări, încurajând toți studenții eligibili să aplice la program, să depună propuneri și proiecte îndrăznețe și să demonstreze cum pot contribui la dezvoltarea științei viitorului. În același timp, în acord cu principiile Crezului Johnson & Johnson, bursele încurajează spiritul de voluntariat la nivelul comunității.

Bursele Johnson & Johnson nu se suprapun cu celelalte forme de burse acordate de Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și se pot cumula cu orice alte burse acordate de către instituția de învățământ.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.