Junior Achievement: Finantari de 3.000 de euro pentru dotarea si modernizarea liceelor

infografic-abcdar-2019_cover-1200Junior Achievement, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, organizeaza o noua editie a competitiei „Sustin educatia financiara in comunitatea mea”. In cadrul acesteia, liceele pot obtine finantari totale de 3.000 de euro pentru dotarea si modernizarea spatiilor de invatare.

La concurs pot participa unitatile de invatamant care incurajeaza includerea educatiei financiare in curriculumul scolar, utilizand resurse in format digital si interactiv.

Cursul ABCdar bancar este dezvoltat prin intermediul platformei internationale LMS JA Inspire si faciliteaza  o experienta de invatare individualizata – in ritm si cu grad de dificultate propriu. Utilizand orice dispozitiv conectat la internet (telefon mobil, tableta, calculator), elevii pot accesa module interactive care faciliteaza invatarea la clasa sau in afara ei: continuturi video si teme de documentare, simulari ale proceselor de economisire si quiz-uri.

La editia pilot, derulata in 2018, au participat peste 5.000 de elevi din 111 licee, iar castigator a fost desemnat Colegiul National de Informatica din Piatra-Neamt.

Competitia face parte din programul de educatie financiara „ABCdar bancar”.

Incepand cu 2010, peste 48.000 de elevi au beneficiat de programele de educatie financiara dezvoltate de JA Romania in parteneriat cu Raiffeisen Bank – compania care a facut cea mai mare investitie in programele de invatamant primar si liceu, pe o durata de mai multi ani, devenind un model de sustenabilitate a investitiilor in educatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.