Jurnalistii din Cluj au construit pe santierul Habitat din Chinteni

Santierul Habitat for Humanity din Chinteni a gazduit, recent, 12 jurnalisti si 8 profesionisti in relatii publice de la PR & More care au lucrat impreuna pentru a ajuta la ridicarea celei de-a sasea comunitati Habitat din Cluj, in cadrul evenimentului “Jurnalistii construiesc”. Evenimentul organizat de Habitat for Humanity Cluj a avut scopul de a oferi oportunitatea presei locale de a descoperi de aproape ce inseamna sa fii voluntar Habitat pentru o zi. Evenimentul a fost sustinut de agentia PR & More. Opt specialisti in relații publice au venit pe santier si au lucrat alaturi de jurnalistii clujeni.

“Presa locala ne ajuta zi de zi sa comunicam și sa fim transparenți in activitațile noastre. De aceea am vrut ca si jurnalistii clujeni sa aiba experienta reala de a veni sa construiesti pe santierul Habitat si de a vedea cum munca pe care o depun ajuta in cel mai direct mod posibil familii in nevoie. Speram ca experienta acestei zile sa arate cat de reala e nevoia de locuinte decente in Cluj si cat de mult pretuim fiecare voluntar care vine sa ne dea o mana de ajutor”, a declarat Ionut Sampetrean, director executiv Habitat for Humanity Cluj.

Jurnalistii au avut ocazia sa treaca prin ceea ce fac voluntarii internationali si locali Habitat de fiecare data cand vin sa lucreze pe santierul Habitat din Chinteni. Ei au inceput ziua facand cunostinta cu echipa de constructie si primind explicatiile necesare pentru protectia muncii, dupa care si-au luat in primire sarcinile.

Patru familii in nevoie urgenta de locuinta se vor putea bucura de un nou camin intr-una din cele patru case construite de Habitat for Humanity Cluj in Chinteni. Organizatia planuieste sa finalizeze lucrarile de constructie pana la sfarsitul anului, cu ajutorul echipelor de voluntari locali si internationali.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.