JYSK doneaza plapumi, perne sau lenjerii de pat spitalelor care trateaza bolnavi de Covid

JYSK creeaza un fond de urgenta de 150.000 de lei pentru spitaleJYSK Romania va dona produse proprii spitalelor care trateaza pacienti diagnosticati cu virusul COVID-19.

Compania a creat un fond de urgenta 150.000 de lei destinat spitalelor care au nevoie de produse precum plapumi, perne sau lenjerii de pat.

Compania face apel catre managerii de spitale sa contacteze JYSK daca au nevoie de produse pentru paturi suplimentare sau alte produse care se gasesc in sortimentul retailerului. Puteti contacta compania JYSK pe adresa de mail rta@JYSK.com.

JYSK a donat deja produse pentru 85 de paturi suplimentare din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

Fondul de 150.000 de lei este destinat spitalelor care trateaza pacienti diagnosticati cu virusul COVID-19.

JYSK Alex Bratu - Country Manage“Este o situatie cu care nimeni nu s-a mai intalnit pana acum si prin care nu am crezut niciodata ca vom trece – nici companiile, nici cei care lucreaza in sistemul de sanatate, nici autoritatile si nici noi, la nivel individual. Acum, mai mult decat niciodata, este important sa ne unim fortele si sa oferim fiecare o mana de ajutor pentru a depasi cu bine aceasta perioada. Am vazut ce se intampla in alte tari si stim ca presiunea pe sistemul de sanatate va creste si ca trebuie sa avem spitale pregatite sa preia si sa trateze un numar din ce in ce mai mare de pacienti. Ne-am gandit cum poate ajuta compania noastra in acest caz si, dupa discutiile avute cu cativa doctori, am identificat o nevoie pe care noi o putem acoperi. Multe spitale vor avea nevoie de suplimentarea numarului de paturi, iar noi putem oferi perne, lenjerii de pat si plapumi pentru paturile suplimentare. Avem nevoie de spitale, iar spitalele au nevoie de noi.”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Pe 23 martie 2020, compania a inchis temporar toate magazinele fizice din Romania, ca urmare a noilor decizii ale autoritatilor si pentru a reduce riscul de raspandire a virusului COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.