JYSK Romania: 500 de liceeni vor invata despre oportunitatile de cariera din retail

Vizita la clasa - proiect orientare profesionalaJYSK Romania sustine asociatia Junior Achievement in derularea unui proiect pilot de orientare profesionala, cu scopul de a‐i ajuta pe tineri sa decida cu privire la viitorul lor profesional.

Cei 500 de elevi participanti vor avea ocazia sa cunoasca direct profesionisti din retail, care le vor impartasi din experienta si le vor explica, pe intelesul lor, concepte si situatii reale din domeniul retail, care sunt oportunitatile de joburi, specificul lor si provocarile existente.

Vizitele consultantilor voluntari din compania JYSK au inceput sa se deruleze la clasa, vizand, pentru proiectul pilot, scoli din Bucuresti, Cluj‐Napoca si Craiova.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania.Credem ca educatia este esentiala intr‐o societate sanatoasa, care functioneaza bine. Tanara generatie are un potential foarte mare, lucru dovedit de programele de Educatie Antreprenoriala desfasurate de Junior Achievement, in cadrul carora elevii invata sa faca planuri de afaceri si sa gandeasca antreprenorial. Modulul de Retail sustinut de JYSK isi propune sa ii familiarizeze pe elevi cu acest domeniu, sa le arate oportunitatile de cariera din retail si sa ii ajute sa descopere cum ajunge un produs la raft sau in casele lor”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Participarea la proiect este gratuita, acesta fiind dezvoltat ca parte a programului Junior Achievement de orientare profesionala, care le ofera elevilor sansa de a invata cum sa isi descopere valorile si pasiunile, cum sa se autoevalueze, sa isi stabileasca obiective si cum sa isi dezvolte increderea in propriile competente.

In anul scolar urmator, clasele inscrise vor parcurge si un modul dedicat despre meseriile din retail, care va include studii de caz aplicate, informatii despre pasii de vanzare si activitatile si responsabilitatile principale specifice pentru anumite joburi.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.