CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

JYSK Romania a publicat Raportul anual non-financiar pentru anul 2022-2023

JYSK România a publicat raportul anual non-financiar pentru anul fiscal 2022-2023 (FY23), care include informații despre investițiile în comunitate, inițiativele de sustenabilitate și activitățile dedicate angajaților desfășurate în perioada 1 septembrie 2022 – 31 august 2023.

Raportul prezintă cele mai importante activități realizate în ultimul an financiar, precum și schimbările petrecute în managementul din România al companiei. Activitățile sunt structurate în trei secțiuni: Responsabilitate, Sponsorizări și Angajați.

Prima secțiune este dedicată inițiativelor pentru tranziția către un model mai sustenabil de business și include informații despre obiectivele de dezvoltare durabilă asupra cărora se concentrează JYSK, schimbările realizate în ceea ce privește materia primă și ambalajele produselor, precum și activități locale pentru mediu, realizate alături de parteneri locali.

Cea de-a doua secțiune trece în revistă cele mai importante activități pentru comunități și parteneriatele cu ONG-uri care activează local, pentru sprijinirea cauzelor principale pe care JYSK le susține: sportul paralimpic, mediu, sănătatea și educația copiilor, viață activă, locuințe mai bune pentru toată lumea.

Cea de-a treia secțiune se încheie cu prezentarea activităților dedicate angajaților JYSK, a valorilor și leadershipului JYSK, a schimbărilor organizaționale și din echipa de Country Management, odată cu preluarea activităților JYSK din Turcia de către echipa de management din România.

Raportul anual JYSK România pentru FY23 poate fi citit aici. 

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.