JYSK va dota cu mobilier toate casele pe care HHC le va deschide in urmatorii trei ani

27.06.2017- Semnare contract HHC - JYSK -2Retailerul danez JYSK si Fundatia Hope and Homes for Children au semnat un contract de parteneriat pe o perioada de trei ani, cu valoarea totala de un milion de lei. In baza acestuia, JYSK va dota cu mobilier si accesorii toate casele de tip familial pe care Hope and Homes for Children le va deschide in urmatorii trei ani.

Primele sase case de tip familial care vor fi dotate de JYSK vor fi deschise de Fundatia Hope and Homes for Children in acest an, in judetele Iasi si Bistrita Nasaud.

Trei dintre casele de tip familial pe care le va deschide Hope and Homes for Children se afla in judetul Iasi, iar trei in judetul Bistrita Nasaud. Pana la finalul acestui an, 72 de copii si tineri se vor muta in noile lor case, amenajate cu sprijinul JYSK. Beneficiarii sunt copii si tineri tipici, dar si cu nevoi speciale, cu varste cuprinse intre 3-26 de ani. In total, pe durata intregii perioade de functionare a celor sase case de tip familial, aproximativ 350 de copii vor beneficia de serviciile Fundatiei. In urmatorii ani de parteneriat, sprijinul grupului JYSK va fi directionat catre alte case de tip familial ce urmeaza a fi inaugurate de Fundatie, precum si catre beneficiarii programului de prevenire a separarii copilului de familie.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania.Ne bucuram ca, odata cu demararea acestui parteneriat, vom putea imbunatati viata copiilor care au mare nevoie de un mediu linistit, stabil, placut si confortabil. Alaturi de Hope and Homes for Children vom ajuta la transformarea locului in care acesti copii traiesc zi de zi intr-un spatiu in care sa se simta acasa. Este ceea ce stim noi sa facem, prin intermediul produselor noastre, reprezentate de mobilier si accesorii pentru casa. Credem ca, pentru a creste si a se dezvolta, pentru a avea o sansa la o viata decenta, copiii trebuie mai intai sa aiba un loc in care sa stie ca sunt in siguranta si pe care sa il poata numi acasa”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania.

Fundatia Hope and Homes for Children este prezenta in Romania din 1998, perioada in care a contribuit la inchiderea a 53 de institutii de tip vechi. Prin programele organizatiei, aproape 5.000 de copii au fost scosi din institutiile de tip vechi si mutati in cele 99 de case de tip familial deschise de Hope and Homes for Children cu sprijinul partenerilor sai.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.