Kané – New Romanian Cuisine devine temporar o bucatarie comunitara si lanseaza campania #ACUM

Kane_Mastercard_#Acum_#OMasaDeNepretuitKané – New Romanian Cuisine devine temporar o bucatarie comunitara, ce va servi mancare in principal medicilor si asistentelor din spitale, dar si celor mai vulnerabili si totodata celor care, prin natura jobului, nu pot sta acasa. Aceasta reinventare a insemnat un proces complex de transformare si reorganizare a fluxurilor interne, inceput inca din 15 martie.

Kané – New Romanian Cuisine lanseaza campania de solidaritate #ACUM, ce va activa pe doua paliere.

  • Primul palier sustine industria printr-un mecanism care angreneaza producatori si furnizori locali ce pot livra ingrediente in aceasta perioada, precum si bucatari de la alte restaurante care si-au suspendat temporar activitatea.
  • Al doilea palier sustine medicii si personalul medical care lucreaza neobosit in spitalele din Bucuresti si care vor primi zilnic preparate hranitoare. Pentru a invinge, este nevoie de resurse, iar mancarea de buna calitate este o resursa indispensabila pentru acestia.

#ACUM, alaturi de partenerii nostri, vom asigura o masa unuia dintre eroii acestei perioade – medici si asistente din spitale dar si unor alte grupuri vulnerabile. Cu ajutorul Asociatiei Daruieste Viata si a altor parteneri similari, inclusiv Act for Tomorrow si Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti, am creat o retea de centre unde vom livra in fiecare zi mancare de buna calitate celor care resimt cel mai mult efectele actualei pandemii si oamenilor din prima linie.

Astfel, #ACUM vom livra catre Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Institutul National Victor Babes si Spitalul de Urgenta Floreasca si, in acelasi timp, facem tot ce putem sa ajungem in cat mai multe centre de sanatate din Bucuresti, care se ocupa activ de cazuri afectate.

Pentru a mari si mai mult impactul acestui proiect, vom prelua si comenzi pe 3 paliere:

  • Corporate delivery pentru pranz in timpul saptamanii (pentru comenzi de peste 20 portii),
  • Meniuri pentru familii in weekend 
  • Uber Eats incepand cu 31 Martie, cu intentia de a suplimenta numarul de meniuri donate.

Pentru fiecare meniu comandat, #OMasaDeNepretuit merge #Acum, automat si gratuit, catre eroii din prima linie.

#ACUM este un proiect realizat cu sustinerea Mastercard si al altor companii care au dorit sa se implice in aceasta initiativa comunitara si de sustinere a industriei de horeca: Genesis Property (Novo Park si WestGate), BCR, Lateral, Secom, Autonom, Biodeck si Act for Tomorrow. Impreuna, reusim sa implementam proceduri de igiena maximale, sa sustinem financiar alti colegi din industrie si, mai ales, sa facem o fapta buna, obiectivul nostru fiind sa donam cel putin 5.000 de mese calde in perioada imediat apropiata.

Siguranta alimentara si a oamenilor au fost extrem de importante pentru noi inca din prima zi, asadar in cadrul noului nostru proiect vom intensifica si mai mult atentia la igiena si siguranta, punand la punct un program drastic de igiena si verificare a produselor, a colegilor implicati si a spatiului in care se gateste ce va fi comunicat pe platformele online Kané – New Romanian Cuisine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.