Kaufland sustine campania “Bucurie in Miscare”, de promovare a sportului in tara noastra

kaufland - bucurie in miscare -comunicat presaKaufland Romania, impreuna cu Asociatia 11even, organizeaza timp de 4 saptamani, in perioada 12 mai – 4 iunie 2017, una dintre cele mai importante campanii de promovare a miscarii de masa din tara noastra. Derulat anul acesta sub sloganul “Iubesc miscarea!”, proiectul isi propune astfel sa aduca impreuna copii si parinti, tineri care impartasesc aceleasi pasiuni, sportivi amatori si profesionisti, intr-un eveniment plin de viata si extrem de ofertant.

“Bucurie in Miscare” este o platforma care integreaza idei de jocuri si metode simple de exercitii in aer liber, menite sa-i ajute pe participanti sa se inspire si sa aleaga miscarea zi de zi, intr-o lume invadata de tehnologie.

Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland RomaniaIntotdeauna dorim sa sustinem comunitatea in mijlocul careia activam, atat pe plan social, economic cat ṣi de mediu. Ne implicam cu deosebire in actiuni prin care oferim suport copiilor, de diferite varste. Noi luam in serios responsabilitatea pe care o avem fata de mediu si fata de societate. De aceea sustinem copiii care provin din medii defavorizate sa mearga la scoala si ne implicam in proiecte prin care promovam un stil de viata sanatos. Cel mai de pret cadou pe care il putem face societatii este sa oferim acces la educatie copiilor. Ea deschide minti, drumuri si le ofera posibilitatea sa devina baza societatii viitoare”, a declarat Anna-Katharina Scheidereiter, Responsabil CSR.

Integrand si o componenta de educatie in protectia mediului, campania din acest an propune participantilor si o zona de conversie creativa a deseurilor in jocuri si jucarii. Produsele rezultate in cadrul zonei “Reciclam si ne jucam” vor fi oferite celor prezenti in schimbul unor donatii. Banii adunati vor fi folositi pentru sustinerea unor cauze sociale locale.

“Bucurie in Miscare” este un proiect de promovare a sportului si miscarii in comunitate, demarat de Asociatia 11even in anul 2012. De atunci si pana in prezent, proiectul a fost implementat in peste 25 de orase din Romania si in Chisinau, Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanti.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.