Kaufland: Doar pe 21 august ONG-urile pot aplica pentru finantare din programul #INSTAREDEBINE

kaufland - in stare de bineKaufland Romania invita ONG-urile sa isi pregateasca aplicatiile pentru cea de-a treia sesiune de depunere a proiectelor in cadrul programului #INSTAREDEBINE, care are loc pe 21 august 2018.

Inscrierile se fac online pe platforma programului, disponibila la www.instaredebine.ro, numai pe aceasta data, intre orele 9.00 – 16.00. Nu exista o limita de cereri de finantare ce pot fi depuse, comisia de jurizare evaluand toate solicitarile complete ce indeplinesc criteriile de aplicare descrise pe site-ul programului, in Ghidul Solicitantului.

Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland RomaniaPrimele etape ale proiectului au constituit un succes si ne reconfirma uriasa nevoie de sprijin a comunitatilor. Suntem un partener dedicat si ne bucuram ca putem sa sprijinim ONG-urile sa transpuna in realitate ideile pentru o Romanie mai buna. Incurajam cat mai multe organizatii sa acceseze fondurile”, a declarat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.

Programul #INSTAREDEBINE se adreseaza tuturor asociatiilor, fundatiilor si federatiilor care dezvolta proiecte in domeniile cultura, sport si viata sanatoasa, valoarea maxima a finantarii acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro). O atentie speciala in finantare este acordata proiectelor pentru zonele rurale: 25% din totalul proiectelor sprijinite se vor adresa comunitatilor si beneficiarilor din mediul rural.

Primele doua apeluri de proiecte au fost intampinate cu un interes deosebit de organizatiile neguvernamentale din intreaga tara, atat din mediul urban, cat si din mediul rural. Numai cel de-al doilea apel de proiecte, care a avut loc in luna iunie, a inregistrat 320 de proiecte depuse in doar cateva ore, pentru toate cele trei domenii finantate in cadrul programului: cultura, sport si viata sanatoasa.

Programul #INSTAREDEBINE este sustinut de Kaufland Romania si implementat cu sprijinul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.