Kaufland doteaza 50 de scoli cu calculatoare, prin programul “Dam click pe Romania!”

Donatii_Calculatoare_Ateliere_Fara_Frontiere_2012Kaufland va dota 50 de scoli din toata tara, cu computere necesare laboratoarelor IT. Din dorinta  de a sprijini educatia in comunitatile defavorizate, Kaufland s-a alaturat, in calitate de   partener principal, programului national de educatie “Dam click pe Romania!”, organizat de catre Asociatia Ateliere Fara Frontiere.

Castigatorii au fost alesi dupa o evaluare riguroasa proiectelor primite de catre o comisie formata din reprezentanti Kaufland, care au urmarit relevanta, impactul, fezabilitatea si sustenabilitatea propunerilor. 

Calculatoarele ce urmeaza a fi donate au fost colectate de catre Ateliere Fara Frontiere de la companii responsabile si reconditionate in atelierul de insertie reconect, de catre persoane in dificultate aflate intr-un parcurs de insertie.  

Educatia reprezinta unul dintre pilonii cheie ai strategiei de CSR Kaufland Romania, cu un rol decisiv in dezvoltarea sociala si economica sustenabila pe termen lung.  Prin programul Dam Click pe Romania le facilitam copiilor si tinerilor care provin din medii defavorizate accesul la tehnologie, informatie, le oferim sansa unui viitor mai sigur”, adeclarat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland Romania.

 In cei 10 ani de activitate, Ateliere Fara Frontiere a donat  peste 12 000 de calculatoare complete catre  un numar de peste 2000 de scoli, gradinite, biblioteci si muzee, asociatii si institutii sociale, de care se bucura peste 380 000 de beneficiari, majoritatea copii si tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.