Kaufland investește 7,5 milioane lei în școlile din România, prin programul „Viitorul începe acum”

Kaufland România lansează campania „Viitorul începe acum”, o inițiativă prin care sprijină modernizarea și tehnologizarea școlilor din România. Proiectul este structurat sub forma unui concurs, în cadrul căruia școlile din țară pot câștiga premii în valoare totală de 7,5 milioane lei, în schimbul punctelor colectate.

Campania a debutat cu posibilitate de înscriere a instituțiilor de învățământ în cadrul proiectului. După înscrierea pe site-ul www.viitorulincepeacum.ro, școlile vor putea acumula punctele necesare câștigării premiilor, în baza bonurilor de cumpărături din magazinele Kaufland.

În perioada 4 octombrie – 28 noiembrie 2023, fiecare bon fiscal în valoare de minimum 50 de lei reprezintă un punct, pe care clienții îl pot direcționa către școlile pe care le susțin. În plus, pentru fiecare articol achiziționat, dintre cele marcate la raft cu simbaolul campaniei, bonul va acumula puncte bonus. Clienții trimit bonurile către școli, pe care acestea le vor înregistra pe platforma pusă la dispoziție de Kaufland. Astfel, instituțiile colectează puncte, pe care le pot schimba ulterior în materiale și echipamente didactice, precum: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator sau articole sportive.

„La Kaufland, credem că o societate are nevoie de educație, pentru a performa pe termen lung. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea învățământului din România și să oferim școlilor din mediul rural și urban oportunități pentru a-și îmbunătăți dotările și resursele didactice. Campania „Viitorul începe acum” este un proiect ambițios, care va aduce beneficii importante pentru elevii și profesorii din România”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Școlile din toată țara sunt invitate să se înscrie pe www.viitorulincepeacum.ro, unde sunt disponibile și detalii suplimentare despre proiect.

Prin campania „Viitorul începe acum”, Kaufland România își reiterează angajamentul de a investi în educație și de a contribui activ la formarea generațiilor viitoare, într-un cadru modernizat și adaptat la noile tehnologii.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.