Kaufland isi plateste in avans taxele la bugetul de stat si bugetele locale

Kaufland #AJUTKaufland Romania achita cu trei luni in avans impozitele la bugetul statului si bugetele locale, pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei in aceasta perioada.

Astfel, compania directioneaza 69 de milioane lei catre bugetul de stat si bugetele locale, reprezentand taxe aferente anului 2020 si impozit pe profit pentru trimestrul intai al anului financiar (martie-mai).

Suma va fi platita in doua transe:

  • taxe locale in valoare de aproximativ 31 milioane lei – platita pe 25 martie 2020, mai devreme cu aproximativ trei luni fata de termenul limita de 30 iunie 2020;
  • impozit pe profit aferent trimestrului 1 din anul financiar in curs (martie-mai), in valoare de aproximativ 38 milioane lei, in aceasta saptamana, tot cu aproximativ trei luni fata de termenul limita 25 iunie 2020.

Intelegem nevoia de a actiona urgent si ne reorganizam prioritatile, cu un salt extraordinar pe care il facem acum, pentru a fi alaturi de economia Romaniei, in lupta cu fenomenul care a pus stapanire pe o lume intreaga. Vom suporta aceasta perioada dificila alaturi de stat, la randul nostru, pentru ca este esential acum sa fim solidari. Sa fim impreuna conteaza acum mai mult ca oricand”, declara Marco Hößl, CEO al Kaufland Romania.

In ultimele doua saptamani, Kaufland s-a implicat si cu demersuri care au raspuns la cele mai acute nevoi ale comunitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.