Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Kaufland ofera finantare de peste 450.000 euro ONG-urilor, prin programul #InStaredeBine

Vizual In Stare de Bine Apel de proiecte 2-2020Kaufland Romania a dat startul unui nou apel de proiecte in cadrul programului In stare de bine, ce ofera organizatiilor neguvernamentale granturi nerambursabile pentru a derula proiecte sustenabile pentru Romania.

Bugetul actualului apel de proiecte este de 2.244.500 lei.

ONG-urile sunt invitate sa isi pregateasca aplicatiile pentru cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor din acest an, care are loc intre 21-23 iulie 2020.

Proiectele se depun online pe platforma programului, disponibila la www.instaredebine.ro.

Domeniile vizate de program sunt cultura, sportul si viata sanatoasa. O atentie sporita este acordata proiectelor care se adreseaza cu prioritate grupurilor vulnerabile si care implica in mod activ beneficiarii carora li se adreseaza si comunitatile din care acestia fac parte.

2020 - Kathi Scheidereter_Kaufland Romania„Lupta pentru bine nu se incheie niciodata, astfel ca ne continuam misiunea de a oferi sprijin sectorului non-profit printr-un nou apel de proiecte, ce reprezinta dovada clara a dedicarii noastre inspre a ajuta si a contribui. Ne asumam si de aici inainte sa fim aproape de comunitati si nu ne oprim din a arata ca implicarea face diferenta, de la actiuni mici pana la proiecte mari”, a declarat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.

Bugetul unui proiect poate fi de minim 25.000 lei si maxim 235.000 lei, iar durata intre 2 si 6 luni. Mai multe detalii despre criteriile de aplicare, Ghidul Solicitantilor si documentele ce trebuie completate sunt disponibile pe site-ul programului, www.instaredebine.ro.

Organizatorii planuiesc si o sesiune de informare online pentru toate organizatiile interesate, care va avea loc in data de 14 iulie 2020 intre orele 15:00-17:00 (detalii despre participare vor fi anuntate ulterior pe site-ul programului).

Primul apel de proiecte al acestui an s-a desfasurat in luna aprilie, fiind intitulat In stare sa ajut. Lansat la inceputul pandemiei, acesta a oferit finantare ONG-urilor din intreaga tara care s-au mobilizat sa ajute cadrele medicale si grupurile vulnerabile afectate. Au fost selectate pentru finantare 14 proiecte si alte 3 rezerve, cu activitati in comunitatile din 17 judete din tara si Bucuresti. Acestea sunt inca in curs de derulare, detalii despre ele fiind disponibile aici.

Programul #INSTAREDEBINE este sustinut de Kaufland Romania si implementat cu sprijinul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Valoarea totala a granturilor nerambursabile alocate de „In stare de bine” se ridica la  1 milion de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...

Featured

Peste 1800 de elevi și profesori din șase școli din Transilvania cu predare sau cu secții în limba germană au primit în toamna acestui...

Featured

Organizația Salvați Copiii lansează cursul online „Profesor real într-o școală virtuală”, un amplu demers didactic care surprinde principalele aspecte legate de formarea cadrelor didactice...