Kaufland – pe primul loc in topul celor mai responsabile companii din tara

Kaufland RomaniaKaufland Romania a obtinut primul loc in topul celor mai responsabile companii din tara, cu 94 de puncte din 100, conform analizei celei de-a treia editii Romania CSR Index 2018.

Kaufland Romania se implica in cele mai importante directii cu rol esential in dezvoltarea societatii – sanatate, educatie, cultura, sport, protectia mediului.

De curand, compania a publicat primul sau Raport de Sustenabilitate care prezinta impactul social al acesteia in randul comunitatii. Raportul face parte dintr-un amplu proces de investitii in sustenabilitate demarat de companie. In cadrul acestui proces, Kaufland a creat si prima sa echipa certificata in sustenabilitate, care reuneste 15 reprezentanti din fiecare departament al companiei, ce au fost instruiti prin intermediul unor sesiuni de formare de catre experti in sustenabilitatea de business.

Valer Hancas_Kaufland Romania_Sustenabilitatea a fost tot timpul un pilon important, integrat in modul in care compania noastra isi desfasoara activitatea. Asadar, credem cu tarie ca distinctia este un prim pas care ne incurajeaza sa mergem mai departe in aceasta calatorie comuna catre un viitor mai bun pentru noi si pentru generatiile urmatoare”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania.   

Kaufland Romania investeste anual peste 6 milioane de euro in comunitate, prin proiectele derulate cu ONG-uri, in cauze sociale, sport & sanatate, educatie, cultura si pentru mediul inconjurator.

Totodata, compania sprijina economia locala, prin incurajarea achizitiilor de la producatori romani, prin promovarea de practici transparente si responsabile in relatiile cu partenerii de afaceri, prin sustinerea si grija acordata angajatilor, dar si prin contributia pe care o aduce la cresterea gradului de constientizare a temelor precum consumul responsabil, grija fata de mediu si sustinerea comunitatilor locale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.