Kaufland Romania a donat 15 tone de produse copiilor si batranilor din satele izolate din Buzau

Kaufland Umanitara Craciun 2018_1Kaufland Romania si Clubul GTC Motorsport au derulat in acest weekend campania Umanitara Off-Road de Craciun, in cadrul careia au ajutat sute de batranii si copiii din satele izolate de munte din zona Nehoiu-Braesti, judetul Buzau.

Un impresionant convoi off-road format din 70 de masini 4×4 a purtat nu mai putin de 160 de voluntari Kaufland Romania si ai clubului GTC Motorsport – in 18 sate izolate din zona Nehoiu – Bozioru – Plostina. Ajutoarele oficiale ale lui Mos Craciun au ajuns la 200 de batrani si 250 de copii din familii defavorizate si scolari ai unitatilor de invatamant din Lunca Priporului si Bratilesti.

Peste 15 tone de alimente, produse de igiena personala, electronice si electrocasnice, materiale de constructii, jucarii, haine si incaltaminte au adus bucurie de Craciun celor 450 de suflete.Kaufland Umanitara Craciun 2018_3

Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland RomaniaSi anul acesta, de Craciun, ne gandim la cei mai putin norocosi, la batranii si copiii din satele izolate ale Romaniei. Suntem bucurosi ca putem fi din nou alaturi de partenerii nostri – GTC Motorsport, impreuna cu care aducem speranta romanilor din locurile in care sania lui Mos Craciun ajunge mai greu. Sau, poate, nu ajunge deloc. Masinile de teren, multi voluntari inimosi si noi, cei de la Kaufland Romania, ne-am mobilizat pentru a lumina Sarbatorile acestor batrani si copii din sate izolate de la munte”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland Romania.

Initiativa continua traditia actiunilor umanitare organizate de GTC Motorsport, ajungandu-se la al 12-lea eveniment de acest gen si la al patrulea in parteneriat cu Kaufland Romania. Scopul acesteia este ajutarea batranilor si copiilor aflati in dificultate, identificati si sprijiniti prin serviciile de asistenta sociala din judet sau asociatiile de profil din zona si a scolarilor si prescolarilor din unitatile de invatamant alese.

Kaufland Romania a investit peste 30.000 de euro pentru a face posibila aceasta actiune.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.