Kaufland Romania a oferit cadouri de Sarbatori batranilor si copiilor din satele izolate

kaufland cadouriKaufland Romania, impreuna cu GTC Motorsport si Asociatia Reality Check, a oferit cadouri de Sarbatori batranilor si copiilor din satele izolate de munte si greu accesibile ale judetului Buzau, in cadrul Umanitarei Offroad GTC de Craciun.

„Mos Craciun” a dus persoanelor nevoiase cadouri in valoare de 40.000 lei nu cu sania, ci cu ajutorul unui convoi off-road de peste 30 de masini 4×4, care au ajuns in 16 sate izolate din zona Nehoiu-Braesti.

Astfel, peste opt tone de alimente, produse de igiena personala sau de ingrijire a casei, au fost primite cu bucurie de 180 de batrani si 130 de copii saraci din aceasta zona.

Echipa lui Mos Craciun a fost compusa din peste 70 de persoane si a fost insotita si de medici optometristi. Pe langa cadouri, persoanele in varsta au primit gratuit si consultatii oftalmologice si ochelari de vedere.

Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland RomaniaNu putem ramane indiferenti cand observam ca sunt oameni care au parte de un anume confort, si altii, doar din cauza faptului ca stau izolati din punct de vedere geografic, sunt privati de conditii civilizate de trai si de o vorba buna. Mai mult, toti batranii si copiii merita sa simta spiritul Sarbatorilor si suntem convinsi ca ne-am atins scopul.Suntem bucurosi sa fim din nou alaturi de partenerii nostri GTC Motorsport si Asociatia Reality Check. Speram sa fim un exemplu pentru tinerii din ziua de azi, ca sa poata deveni cetateni responsabili si atenti la nevoile celor din jur, sa isi ajute semenii pe viitor”, a declarat Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland Romania.

Initiativa a fost organizata pentru al optulea an consecutiv. Scopul acesteia este ajutarea batranilor aflati in dificultate, identificati si sprijiniti prin serviciile de asistenta sociala din judet si a scolarilor si prescolarilor care au dreptul la un viitor decent si o dezvoltare normala.

Implicarea activa a Kaufland Romania, alaturi de cea a organizatorilor, a ajutat si la constientizarea situatiei in care se afla aceste persoane cu multiple vulnerabilitati de catre autoritatile locale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.