Kaufland Romania acorda beneficii salariale pentru a incuraja stilul de viata sanatos al angajatilor

Kaufland_Pegas FotoKaufland Romania extinde lista beneficiilor oferite angajatilor si anunta doua noi proiecte importante. Compania acorda reduceri de pana la 60% pentru achizitia unei biciclete pentru adulti sau pentru copii, printr-un parteneriat cu Pegas, din dorinta de a incuraja un stil de viata activ.

De asemenea, prin programul 7card, Kaufland acorda angajatilor sai acces gratuit si nelimitat la clinici medicale si centre de relaxare, sport, masaj si ingrijirea sanatatii si frumusetii si preia lunar peste 30% din costurile abonamentelor, pentru ca angajatii sa beneficieze de tarife preferentiale la activitati sportive si de relaxare.

Kaufland Romania devine astfel prima companie de pe piata de retail care acorda angajatilor acest tip de beneficii in parteneriat cu Pegas si 7card.

Prin parteneriatul cu renumitul producator roman de biciclete, Pegas, Kaufland Romania isi incurajeaza angajatii sa achizitioneze biciclete si sa adopte astfel un stil de viata sanatos, activ si sa contribuie in acelasi timp la reducerea poluarii si a traficului, subventionand, alaturi de furnizor, costurile bicicletelor Pegas cu pana la 60%. Angajatii pot opta fie pentru o bicicleta 100% romaneasca de adult, fie pentru una pentru copiii lor. Kaufland Romania este prima companie pe piata de retail din tara noastra care contribuie la achizitionarea bicicletelor pentru angajati, sustinand in acelasi timp si producatorii romani. Numarul total de biciclete subventionate in cadrul acestui parteneriat este de peste 2000 bucati.

Compania aduce, de asemenea, noi beneficii pentru angajati prin intermediul programului 7card – un instrument care ofera acces gratuit la o retea de clinici medicale, centre de relaxare & sport, precum si reduceri la aproximativ 300 de comercianti si se poti bucura de servicii de masaj si infrumusetare, kinetoterapie, stomatologie si altele. Ca noutate, incepand din luna iulie 2018, compania preia lunar, alaturi de furnizor, o parte din costuri, pentru ca angajatii Kaufland Romania sa beneficieze de tarife preferentiale la piscina, dansuri, yoga, pilates sau la inca alte 20 de activitati sportive si de relaxare.

De asemenea, programul ofera posibilitatea de a achizitiona abonamente pentru insotitori, iar compania preia contributia pentru primul copil cu varsta de pana la 16 ani.

In aceasta perioada, Kaufland deruleaza campania ABC-ul pentru o viata deplina, prin care si-a propus sa inspire oamenii sa adopte un stil de viata responsabil, constient si mai atent, fie ca este vorba despre propria persoana, familie, cei din jur sau fata de mediul inconjurator. In linie cu acest demers, prin noile beneficii, compania motiveaza si angajatii sa fie mai activi si atenti la ingrijirea sanatatii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.