Kaufland Romania, in topul celor mai doriti angajatori din industria de retail

magazin-exterior_kauflandKaufland Romania se numara printre cei mai doriti angajatori din industria de retail din Romania, potrivit Topului celor mai doriti angajatori, recent publicat de compania internationala de cercetare Universum Global. Studiul este primul realizat pentru piata din Romania si are la baza un esantion de peste 10.000 de studenti.  Astfel, Kaufland Romania ocupa prima pozitie in clasamentul companiilor din industria retail, segmentul food (supermarketuri, hipermarketuri) din Topul celor mai doriti angajatori, categoria Business/Commerce.

 Rezultatele studiului au aratat ca echilibrul dintre viata personala si profesionala joaca cel mai important rol pentru studentii care se afla in cautarea unui job, urmat de obiectivul de siguranta locului de munca.

 Kaufland a reusit sa se pozitioneze in topul companiilor din industria de retail, segmentul food, din Romania, nu numai in ceea ce priveste atragerea de talente in randul persoanelor interesate de a avea o cariera in retail, dar si in ceea ce priveste modelul de succes al businessului. Fiind in continua expansiune la nivel national, recrutarea unui numar mare de angajati pentru fiecare magazin nou si crearea unei strategii integrate de brand de angajator a asigurat pozitia Kaufland Romania in topul celor mai celor mai doriti angajatori din industria de retail din Romania, spun reprezentantii companiei.

Kaufland Romania a anuntat, recent,  decizia de a creste salariul minim pentru lucratorii comerciali din magazine la suma de 2000 lei brut cu tichete de masa, remuneratie ce poate ajunge in functie de vechime si pana la 3.800 lei brut, cu sporuri si tichete de masa, dar si acordarea unei zile de concediu de odihna in plus – masura ce va avea loc efectiv de la 1 martie 2017.

Studiul Universum Global este realizat anual in Europa in randul studentilor pentru a stabili care sunt cei mai doriti angajatori la nivel national, anul acesta fiind prima editie organizata pentru Romania.

Tot in 2016, Kaufland Romania a primit certificarea internationala ca Top Angajator acordata de Top Employers Institute din Olanda. In calitatea sa de organizatie independenta, The Top Employers Institute intreprinde anual un amplu proces menit sa auditeze si sa certifice companii de top din intreaga lume care demonstreaza cu succes ca asigura conditii optime angajatilor sai in vederea desfasurarii activitatii si atingerii obiectivelor de performanta. Kaufland Romania a indeplinit anul acesta performanta de a fi singura companie din industria de retail careia ii este recunoscut statutul de Angajator de Top.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.