Kaufland România susține Code for Romania în dezvoltarea de soluții pentru grupurile vulnerabile

Kaufland România se alătură coaliției de finanțatori care sprijină Infrastructura Binelui ca partener cheie în implementarea de soluții dedicate grupurilor vulnerabile construite și administrate de Code for Romania. Infrastructura Binelui se referă la totalul soluțiilor digitale integrate necesare mediului neguvernamental din România pentru a-și crește capacitatea de intervenție, pentru a asista cât mai mulți beneficiari, pentru a produce schimbările critice în cel mai scurt timp și pentru a adopta tehnologie construită la cele mai înalte standarde în munca lor.

În ultimii opt ani Code for Romania a derulat cel mai ambițios proiect de cercetare din România pentru a înțelege în profunzime care sunt nevoile cele mai presante din cinci domenii cheie: Educație, Mediu, Grupuri Vulnerabile, Sănătate și Participare Civică. Au rezultat peste 350 de soluții digitale de care România are nevoie pentru a rezolva aceste blocaje cu care cetățenii săi se confruntă. Aceste soluții reprezintă Infrastructura Binelui, digitalizare sustenabilă în cele mai importante domenii cheie din România.

Code for Romania a construit deja peste 60 de soluții digitale care zi de zi răspund la probleme critice. De la soluții de management de caz, la informare, acces la servicii, la instrumente de creștere a capacității sectorului ONG și multe alte aplicații dedicate soluționării problemelor social.

„Noi, la Kaufland, credem cu tărie că Implicarea face Diferența! Este motorul care ne alimentează angajamentul și responsabilitatea față de comunitatea din care face parte. Ne implicăm constant în proiecte care vin în sprijinul grupurilor vulnerabile, iar parteneriatul cu Code for Romania aduce plus valoare pentru că soluțiile lor digitale oferă o abordare integrată, cu impact pe termen lung. Ne bucurăm să contribuim la Infrastructura Binelui.”, a declara Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Kaufland România are o lungă tradiție de implicare în proiecte de responsabilitate socială În fiecare an, compania derulează o serie de acțiuni care vizează sprijinirea comunităților locale, a mediului și a sănătății. Între martie 2023 și februarie 2024, compania a sprijinit peste 120 de proiecte cu donații și investiții de circa 9.7 milioane euro. Mai mult, în 2023, pentru al șaselea an consecutiv, Kaufland România s-a clasat pe prima poziție în topul celor mai sustenabile companii la nivel național, titlu acordat de CST Index.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.