Kaufland Romania sustine conectarea a peste 100 de scoli la tehnologie

hand on keyboard-sKaufland Romania, in parteneriat cu Scoala de Valori si Edu Apps, a dat startul programului ”Ajutam impreuna”, prin care 102 scoli din 72 de orase din Romania vor fi conectate la tehnologie. Astfel, in perioada februarie – martie 2015, laboratoarele de informatica din scolile incluse in program vor fi dotate cu 3060 calculatoare si softuri performante. Laboratoarele echipate cu noile computere vor fi accesibile unui numar aproximativ de 51.000 de elevi. Fiecare laborator va primi 30 de calculatoare, precum si acces la aplicatii si platforme onajutam impreunaline interactive care imbunatatesc metodele de predare-invatare.

“Prin intermediul programului ”Ajutam impreuna” ne propunem dotarea laboratorului de informatica pentru a desfasura activitatea educaționala in conditii optime, astfel incat tinerii sa profite de noile tehnologii pentru a-si dezvolta abilitati care sa-i ajute in viitor”, spun initiatorii programului.

Scolile vor beneficia de asemenea de un sistem online de management educational performant, ADMA, dezvoltat de compania Edu Apps. Aceasta ofera o solutie sincronizata cu Google Apps for Education, instrument utilizat de peste 40 de milioane de profesori, elevi si studenti din intreaga lume. Cu ajutorul aplicatiilor si platformelor online, profesorii pot elabora fise de lucru, teme sau teste, isi pot gestiona planurile de lectii si pot chiar sa realizeze cate un site pentru disciplina pe care o predau, toate acestea in beneficiul elevilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.