Kaufland Romania sustine si in acest an programul Bucurie in Miscare

kaufland bucurieKaufland Romania, in parteneriat cu Asociatia 11even, continua si anul acesta programul “Bucurie in Miscare” – un proiect de promovare a sportului si miscarii in comunitate initiat inca din anul 2012. De atunci, si pana in prezent, proiectul a fost implementat in peste 25 de orase din Romania precum si in Chisinau, Moldova, reunind zeci de mii de participanti.

“Bucurie in Miscare” este un spatiu care integreaza idei de jocuri si metode simple de a face miscare, menite sa-i ajute pe participanti sa se inspire si sa aleaga miscarea zi de zi, intr-o lume invadata de tehnologie. Mergand mai departe, mesajul indemn de anul acesta este chiar “Alege miscarea azi”. Acest proiect este pentru toata lumea, indiferent de varsta, ocupatie sau nivelul conditiei fizice.

Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland RomaniaLa Kaufland Romania sustinem miscarea si suntem constienti de beneficiile multiple pe care aceasta le are pentru minte si corp.

Noi ne dorim o comunitate de oameni sanatosi si incercam sa aducem in vietile lor o stare de bine”, a declarat Katharina Scheidereiter, Manager CSR, Kaufland Romania

 

Programul de anul acesta se va desfasura in doua etape. Concursul online “ Alege miscarea azi” care reprezinta prima etapa a proiectului, se desfasura in perioada 1-15 martie 2018 pe canalele Facebook si Instagram. In urma acestei competitii, se vor decide cele 12 orase gazda ale evenimentelor “Bucurie in Miscare” 2018.

A doua etapa se va desfasura in perioada 5 mai – 10 iunie 2018, timp de 6 weekenduri, in 12 orase care vor fi selectate in urma competitiei online, orase care vor gazdui evenimentele “Bucurie in Miscare” 2018.

Doar la editia din 2017 a programului, peste 50.000 de copii, parinti si bunici au participat la cele 1.500 de activitati in aer liber desfasurate in 16 orase cu sprijinul a peste 1000 de voluntari.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.