Kaufland Romania va suporta costurile de incarcare a masinilor electrice, pentru clientii sai

Renovatio - statii masini electriceKaufland Romania va suporta toate costurile de alimentare ale clientilor sai, posesori de vehicule electrice, din dorinta de a incuraja tranzitia catre un mod de transport sustenabil si de a proteja astfel mediul inconjurator.

Masura vine in contextul deciziei Renovatio de a introduce un sistem de tarifare al serviciului de incarcare a masinilor electrice in cadrul retelei e-charge, incepand cu 19 martie 2018.

Astfel, din aceasta data, Kaufland Romania va pune la dispozitia clientilor sai carduri de incarcare a masinilor electrice, care asigura gratuitatea alimentarii si sunt utilizabile exclusiv la cele 20 de statii din parcarile magazinelor sale.

valer-farcas-kauflandAm venit cu ideea acestui parteneriat din dorinta de a oferi un nou tip de serviciu prin care contribuim la reducerea poluarii si pentru de a aduce cu adevarat mai aproape de romani un viitor sustenabil. Iata ca ii rasplatim pe cei care aleg sa conduca eco si folosesc masini electrice, punandu-le la dispozitie autonomie in deplasare: printr-o infrastructura acoperitoare si prin asigurarea gratuitatii deplasarii, suportand costurile alimentarii. Motivatia noastra este grija pentru mediu si dorinta de a incuraja comportamentele eco, asa cum e condusul fara emisii poluante. La randul nostru, incurajam utlizarea masinilor electrice si am achizitionat o flota de 26 de masini nepoluante (zero emisii), 100% electrice”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania.

Inca din momentul lansarii retelei e-charge, in aprilie 2016, atat Kaufland Romania, cat si Renovatio au suportat costurile incarcarilor pentru utilizatorii de masini electrice. Renovatio a anuntat ca incepand cu 19 martie 2018 va introduce un sistem de tarifare al serviciului de incarcare aplicabil statiilor din intrega retea e-charge. Kaufland Romania isi mentine angajamentul de a-i sprijini pe toti cei care conduc eco si va achita catre Renovatio toate costurile de incarcare generate de utilizatorii care folosesc acest serviciu.  

Statiile de incarcare in cadrul carora alimentarea va fi gratuita sunt amplasate in parcarile magazinelor Kaufland din 18 orase, functioneaza non-stop si acopera nevoile de mobilitate ale posesorilor de vehicule electrice in marile orase, dar si in tranzit, pe coridoarele principale ce traverseaza Romania: Constanta – Bucuresti – Sibiu – Timisoara – Arad (finalizat in 2016); Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Targu Mures – Cluj-Napoca – Oradea (finalizat in 2017).

Cardurile de incarcare Kaufland pot fi ridicate gratuit de la Biroul de Informatii din magazinele prevazute cu parcari ce ofera solutii de incarcare pentru vehiculele electrice.

Incepand cu 2018, Kaufland Romania si Renovatio au demarat procesul de dezvoltare a retelei de statii de incarcare pe doua noi coridoare, Bucuresti – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj – Timisoara si Bucuresti – Buzau – Focsani – Bacau – Suceava – Iasi, in paralel cu extinderile din marile orase.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.