Kaufland si Glovo asigura livrare cu plata la domiciliu pentru persoanele in varsta

kauflandKaufland Romania si Glovo, cu sprijinul Fundatiei Regale Margareta a Romaniei, ofera persoanelor de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati posibilitatea sa comande produse telefonic, printr-o linie speciala dedicata.

Kaufland Romania va asigura livrarea gratuita la domiciliu si plata ramburs a produselor, pentru a-i sprijini in aceasta perioada. Acestia pot apela la numarul de telefon 0720.00.95.95 (tarif normal), in intervalele luni-sambata: 08:30-21:30 si duminica: 08:30-20:00 si pot plasa comenzi, la o distanta de maximum 6 km fata de magazinele Kaufland implicate in acest program. Achitarea produselor se va face in numerar, la livrare, pentru a veni in sprijinul varstnicilor care nu folosesc instrumente digitale de plata.

Linia telefonica creata este momentan disponibila in toate cele 14 orase din reteaua Glovo – Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, Sibiu, Arad, Ploiesti, Oradea, Braila, Galati si Pitesti.

Echipele de voluntari ale Fundatiei Regale Margareta a Romaniei vor lucra intens impreuna cu cele din magazinele Kaufland si curierii Glovo pentru a pregati comenzile si pentru a onora toate livrarile in aceeasi zi si a-i ajuta astfel pe cei care nu se pot deplasa la cumparaturi si nu folosesc internetul.

Prin serviciul Hotline va fi disponibil un sortiment de 250 de produse alimentare de baza, hrana pentru animale, articole de igiena si de curatenie.

Totodata, Kaufland Romania ramane alaturi de clienti in aceasta perioada dificila si ii asigura ca magazinele vor ramane deschise si vor fi in continuare bine aprovizionate, datorita implicarii deosebite a intregii echipe si a partenerilor sai.

Magazinele Kaufland ofera masuri de siguranta si protectie sporite, fiind dotate cu dezinfectant de maini gratuit pentru clienti si angajati, geamuri de protectie la casele de marcat, benzi de semnalare a distantei de siguranta si signalistica ce promoveaza mesajele de preventie.

2 Responses

  1. Apostoloiu Dan Andrei spune:

    Bună sunt persoane de handicap accentuat,pot la comandă?

  2. Călinescu Elena spune:

    Bună ziua. Spuneți-mi, vă rog, persoanele de peste 65 ani și ele cu dizabilități, care locuiesc la 40 km. de Iași, pot cumpăra de acasă?
    Mulțumesc, sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.