Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

KAUFLAND SI HOSPICE – campanie de strangere de fonduri pentru centrul de la Adunatii Copaceni

Kaufland_HOSPICE_Tricouri OptimisteKaufland Romania si HOSPICE Casa Sperantei deruleaza un proiect de strangere de fonduri pentru dezvoltarea Centrului socio-medical HOSPICE de la Adunatii Copaceni.

Astfel, “Cine n-are un optimism sa-si cumpere” sau “Viata mea de optimist: Ziua vesel, noaptea vesel” sunt doar cateva dintre mesajele de pe tricourile optimiste, care vor putea fi cumparate din toate magazinele Kaufland din tara, in aceasta perioada.

O mare parte din fondurile obtinute din vanzarea tricourilor se vor indrepta catre Centrul HOSPICE de la Adunatii Copaceni, un spatiu in care copiii cu boli rare si limitatoare de viata si familiile lor pot gasi refugiu si alinare.

Tricourile optimiste lansate de HOSPICE si Kaufland Romania fac parte din campania Academia de Optimism.

Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland RomaniaLuptam alaturi de HOSPICE pentru a reda speranta si optimismul in vietile copiilor care sufera de boli incurabile si a familiilor lor, sprijinind demersul de a deschide noul Centru socio-medical. Ne dorim ca prin sustinerea noastra sa transmitem tuturor un mesaj important: nu trebuie sa uitam de acesti copii. Romania are nevoie de o infrastructura care sa raspunda nevoilor lor. Ramanem dedicati cauzelor HOSPICE Casa Sperantei de a o dezvolta si ne asumam sa continuam eforturile, dupa ce anul trecut am reusit deschiderea Sectiei de Pediatrie din cadrul Centrului de ingrijire paliativa din Bucuresti”, a declarat Anna Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland Romania.

Accesand website-ul www.academiadeoptimism.ro, oricine poate sa se inscrie la cursurile copiilor de la HOSPICE printr-o simpla donatie. Lectiile de optimism accesibile pe platforma constau in scurte clipuri video ce ii au in prim plan pe copiii HOSPICE si pe invitatii lor. Alaturi de ei, vom invata ce inseamna cu adevarat optimismul si motivele pentru care ar trebui sa pretuim fiecare clipa de viata, indiferent de problemele cu care ne confruntam. Academia de Optimism HOSPICE poate fi sustinuta si printr-un SMS recurent de 2 EURO/luna, trimitand mesajul OPTIMISM la numarul 8844. Toate fondurile generate in urma acestei campanii vor fi folosite pentru finalizarea dezvoltarii centrului socio-medical HOSPICE de la Adunatii Copaceni.

Kaufland Romania este cel mai important partener al acestui proiect si, cu ajutorul celor peste 300.000 de euro donati pana in prezent, cladirile care exista pe domeniul de la Adunatii Copaceni au intrat intr-un proces de renovare si utilare, iar unele dintre ele au fost deja finalizate.

Centrul va include o unitate cu 12 paturi ce va oferi ingrijire paliativa copiilor, spatii pentru activitati educativ-terapeutice destinate copiilor, un adapost dedicat familiilor aflate in situatii limita (6 apartamente) si un centru educational.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...