Kaufland sustine #ElectricRomania, primul tur al tarii organizat cu masini electrice

Electric Romania_2019Kaufland sustine Electric Romania, primul tur al tarii cu masini electrice. Evenimentul se va desfasura pe durata a 7 zile, intre 13 – 19 iunie, timp in care 5 masini electrice vor strabate 1.700 de kilometri, pe un traseu care ajunge in 10 orase din tara.

Startul turului va fi dat in Bucuresti, iar traseul include alte 9 orase importante din tara: Bacau, Iasi, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Sibiu, Pitesti, cu intoarcere la punctul de plecare. Pentru realizarea acestuia, Kaufland pune la dispozitia organizatorilor statiile proprii de incarcare rapida pentru masini electrice.

Kaufland detine cea mai complexa retea nationala de incarcare pentru masini electrice

Kaufland se implica activ in sustinerea utilizarii de masini electrice prin dezvoltarea celei mai complexe retele nationale de statii de incarcare rapida, cu puncte in orase cheie din tara. Astfel, in parteneriat cu Renovatio, a dezvoltat culoare de incarcare care leaga Constanta de Arad via Sibiu si Bucuresti de Oradea via Brasov.

In prezent, Kaufland detine o retea de 24 de statii de incarcare la nivelul intregii tari. Aceasta este cea mai complexa retea de statii de incarcare din Romania. Cele 24 de statii includ 42 de puncte de incarcare in regim Fast Charge DC (standarde CHAdeMo si CCS cu o putere de maxim 50 kW) si alte 24 de puncte de incarcare in regim AC (Type 2 la o putere de 22 kW). Mai mult, pana la finalul anului Kaufland planuieste extinderea retelei prin deschiderea de noi statii in regiunea Moldovei si in sudul tarii.

 De asemenea, Kaufland in parteneriat cu Renovatio au deschis un hub de incarcare in parcarea magazinului situat pe Strada Barbu Vacarescu din Bucuresti. Statiile instalate aici permit incarcarea simultana a 3 autovehicule electrice la o putere de 50kW.

Accesul la punctele de incarcare din parcarile magazinelor Kaufland se face gratuit si pot fi utilizate de toti posesorii de autovehicule electrice din Romania. Punctele de incarcare functioneaza non-stop si pot fi utilizate in baza unui card care poate fi ridicat din orice magazin Kaufland dotat cu o astfel de statie destinata masinilor electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.