Kaufland trimite prima masina electrica intr-un campionat de raliu

Kaufland - Raliu -Sorin GhisoiKaufland Romania trimite o masina electrica sa concureze intr-un campionat national de raliu, pentru prima data in istorie, din dorinta de a sustine mobilitatea cu zero emisii si de a promova grija fata de mediul inconjurator.

Masina electrica sustinuta de Kaufland Romania va concura la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).

Modelul VW Golf GTI va fi condus de catre pilotul Sorin Ghisoi – campion national multiplu de raliu. Pentru a se incadra in normele tehnice impuse de competitia patronata de catre FRAS, autovehiculul va trece printr-un proces de transformare. Omologarea acestuia va fi obtinuta pana la finalul lunii mai, pentru a putea concura in etapa ce se va disputa in zilele de 9-10 iunie 2018, la Poiana Brasov.

Inainte de aceasta etapa, masina electrica va fi ,,deschizator de drum” la etapa de raliu ce va avea loc pe 21-22 aprilie la Rasnov.

valer-farcas-kauflandNe-am propus sa inovam si sa sustinem proiecte inovatoare in toate actiunile noastre. Suntem alaturi de Kaufland e-Rally Team din dorinta de a promova utilizarea masinilor electrice, ca modalitate de deplasare eco. Nu este prima noastra initiativa in acest sens. Am lansat in anul 2016 prima retea publica de statii de incarcare rapida a masinilor electrice din Romania, pe care am pus-o la dispozitia tuturor in mod gratuit. In 2018, am ajuns la peste 20 de statii amplasate in parcarile noastre, oferind astfel o autonomie si mai mare in deplasare. Credem ca prin toate aceste eforturi, vom inspira tot mai multi oameni sa fie eco. Responsabilitatea fata de mediu a fost si va fi intotdeauna pe agenda noastra, ca parte integranta a modului de a face business”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania.

De-a lungul competitiei, Kaufland Romania va organiza diferite evenimente pentru publicul larg care va dori sa incurajeze echipa Kaufland e-Rally Team.

Pentru a vedea rezultatele Kaufland e-Rally Team in Campionat click AICI

Kaufland Romania incurajeaza tranzitia catre un mod de transport sustenabil care protejeaza, totodata, mediul inconjurator. De asemenea, incepand cu 19 martie 2018, Kaufland Romania pune la dispozitia clientilor sai carduri de incarcare a masinilor electrice, care asigura gratuitatea alimentarii si sunt utilizabile exclusiv la cele 20 de statii de alimentare din parcarile magazinelor sale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.