Kaufland va acorda ONG-urilor finantari totale in valoare de 1 milion de euro

KAufland - In stare de bineKaufland Romania va acorda ONG-urilor din tara noastra granturi nerambursabile in valoare totala de 1 milion de euro, pe parcursul anului 2018.

Programul #INSTAREDEBINE, dezvoltat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, va oferi sprijin organizatiilor din toata tara sa deruleze proiecte sustenabile pentru Romania si care raspandesc in comunitatea lor si aduc beneficiarilor „starea de bine”.

Programul se adreseaza tuturor asociatiilor, fundatiilor si federatiilor care dezvolta proiecte in domeniile cultura, sport si viata sanatoasa, valoarea maxima a finantarii acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro).

Foto_Conferinta lansare program_FDSC si Kaufland Romania_Kaufland Romania si-a asumat misiunea de a fi alaturi de cei care vor sa faca bine si de a sustine proiectele care ajuta la dezvoltarea comunitatii. Binele are nevoie de toata sustinerea pentru a creste, si desi efortul material este un prim pas esential, credem ca implicarea tuturor, prin timpul acordat, prin idei – sau orice resurse – poate fi de ajutor in efortul de a transpune initiativele ONG-urilor in realitate. Incurajam toti ambasadorii binelui sa isi inscrie proiectele. Scopul nostru este sa aducem valoare comunitatii, de aceea responsabilitatea sociala si fata de mediul inconjurator se afla in centrul business-ului nostru. Suntem bucurosi ca reusim in fiecare an sa sprijinim peste 200 de proiecte ale ONG-urilor, cu o strategie de investitii pe termen lung in domeniile pe care le consideram esentiale pentru dezvoltarea comunitatii: programe sociale, de sanatate, educatie, sport si de incurajare a unui stil de viata sanatoasa, protectia mediului si evenimente culturale”, a afirmat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.

O atentie speciala in finantare va fi acordata proiectelor pentru zonele rurale: astfel, 25% din totalul proiectelor sprijinite se vor adresa comunitatilor si beneficiarilor din mediul rural. Aplicatiile se depun online, in cadrul a trei sesiuni de depunere ce vor avea loc in lunile aprilie, iunie si august.

Primul apel de proiecte se va deschide pe data de 23 aprilie 2018.

Pentru mai multe detalii despre program click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.