KFC a introdus paiele din hartie in toate restaurantele din tara

kfc romanaIncepand din aceasta luna, KFC a introdus paiele din hartie in toate restaurantele din tara. Sphera Franchise Group renunta definitiv la utilizarea paielor din plastic de unica folosinta si face, astfel, inca un pas in directia unui business sustenabil, cu obiectiv prioritar de reducere a impactului asupra mediului.

Noile paie din hartie sunt produse din lemn provenit din paduri administrate in mod sustenabil.

Mai mult, compania isi doreste sa incurajeze folosirea responsabila a plasticului de unica folosinta si in randul clientilor, acestia putand renunta la capacul de plastic asociat paharului de carton cu bautura racoritoare, daca iau masa in restaurant. In acest caz, si paiul din hartie poate deveni optional.

In continuare, compania va urma planul anuntat inca de la finele anului trecut, prin care anunta eliminarea paielor din plastic din toate restaurantele pe care le opereaza, pe parcursul anului 2019. Procesul de inlocuire a debutat cu unitatile KFC Romania, iar pana in decembrie 2019, toate restaurantele detinute de Sphera – in Romania si Moldova, Pizza Hut si Taco Bell – vor folosi exclusiv paie din hartie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.