KFC: Peste 60 de angajati au participat la “Ziua Curateniei”, in cadrul SOS Satul Copiilor

KFC_Ziua CuratenieiPentru al doilea an consecutiv, KFC a organizat “Ziua Curateniei” la SOS Satul Copiilor Bucuresti. In cadrul acestui eveniment, peste 60 de angajati ai KFC au participat la o ampla activitate de amenajare a spatiului din curtea satului SOS: de la vopsit borduri, la varuit copaci si ingrijirea spatiului verde din jurul caselor din sat. Pe durata evenimentului, copiii din SOS Satul Copiilor Bucuresti au avut parte de activitati special organizate pentru ei, iar, la final, angajatii KFC s-au bucurat impreuna cu cei mici de o masa in aer liber.

Claudia Porojan - KFCColaborarea noastra cu SOS a inceput in anul 2014, atunci cand ne-am propus  adoptarea unei familii din Satul SOS Bucuresti. In 2015, am lansat campania “Bucket de bine”, prin care ne-am dorit sa ne implicam mai mult in viata comunitatii lor, campanie ce continua si in 2016 si care presupune donarea unui RON catre SOS Satele Copiilor pentru fiecare ‘Bucket de bine’ vandut. Prin „Ziua Curateniei” ne-am dorit sa interactionam cu cei mici, sa le oferim momente speciale si totodata sa dam o mana de ajutor celor din sat prin amenajarea spatiului din curte”, a declarat Claudia Porojan, Public Relations Manager KFC.

KFC sustine SOS Satele Copiilor Romania din dorinta de a creste gradul de constientizare privind necesitatea de a lupta impotriva saraciei si abandonului in randul copiilor si de a aduce o schimbare pozitiva in viata copiilor din cadrul SOS ramasi fara ingrijirea parintilor biologici. KFC sustine anual doua familii SOS din cadrul organizatiei din Bucuresti. SOS Satul Copiilor Bucuresti are 12 case sociale in care locuiesc cate 6 sau 7 copii fara familie, alaturi de o mama sociala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.