KFC Romania sustine o familie care face parte din SOS Satul Copiilor Bucuresti

KFC Romania _ SOS Satele Copiilor 2014KFC Romania a semnat un parteneriat cu Asociatia SOS Satele Copiilor Romania, prin care sustine o familie SOS care face parte din SOS Satul Copiilor Bucuresti. In casa sponsorizata de companie locuiesc 5 copii cu varste intre 7 ani si 10 ani, ingrijiti de o mama sociala. Scopul unei case SOS este acela de a crea un mediu de sustinere in care copiii sa parcurga toate etapele unei copilarii normale. In acest proces, educatia joaca un rol cheie in dezvoltarea celor mici si in pregatirea lor pentru maturitate. In debutul colaborarii cu SOS Satele Copiilor Romania, KFC va sustine material activitatile educationale ale copiilor dinKFC Romania _ SOS Satele Copiilor_2014 casa sponsorizata pana la finalul anului 2014.

Mark Hilton, CEO KFC si Pizza Hut Romania_2013”Ne bucuram ca incepem colaborarea cu un nou partener pentru sustinerea copiilor fara posibilitati materiale. Faptul ca am ”adoptat” o familie din SOS Satul Copiilor Bucuresti ne motiveaza sa oferim sprijin pe termen lung, sa observam si evaluam impactul implicarii noastre si sa dezvoltam o relatie cu familia sustinuta. Este un proiect important pentru noi, cu o componenta emotionala puternica”, spune Mark Hilton, CEO KFC si Pizza Hut.

KFC va sustine atat pregatirea scolara a celor 5 copii din casa, cat si activitatile lor extra-curriculare, care le dezvolta aptitudinile si le diversifica pregatirea: excursii insotite de activitati (ateliere de cusut, olarit etc.), activitati sportive pentru dezvoltarea motricitatii (balet, fotbal), cursuri de sah, cursuri de limbi straine.

Parteneriatul KFC cu SOS Satele Copiilor Romania se inscrie in directia strategica de CSR a KFC Romania, prin care compania sprijina educatia si dezvoltarea tinerilor, directie sustinuta in ultimii 7 ani prin parteneriate cu organizatii non-profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.