KFC Romania sustine proiectul „Rescriem Vieti”, derulat de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

KFCKFC Romania, in colaborare cu Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, sprijina proiectul „Rescriem Vieti”, prin care pacientii fundatiei vor fi sustinuti in tratarea anumitor probleme de natura medicala si, mai apoi, in incercarea lor de a se reintegra in societate.

KFC Romania, primul partener al Fundatiei care sustine aceasta cauza, a oferit suma de 5.000 de euro pentru mai multi beneficiari, prima fiind o tanara care provine dintr-un mediu defavorizat, in varsta de 30 de ani, careia i s-a oferit tratamentul medical necesar pentru refacerea danturii.

Beneficiarilor acestui program le sunt oferite ulterior oportunitati de angajare din partea companiilor partenere, cum este si cazul KFC, facilitand astfel reintegrarea acestora in societate, dincolo de suportul direct oferit prin tratamentele medicale necesare. 

CLAUDIA POROJAN KFC ROMANIAEste important pentru noi sa ne implicam in diverse domenii de responsabilitate sociala. Am ales sa devenim partenerii Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria pentru ca dincolo de ajutorul direct pe care il putem oferi beneficiarilor, acest proiect presupune si reintegrarea in societate a persoanelor care provin din medii defavorizate. Astfel, acestor beneficiari li se ofera si oportunitatea unui loc de munca chiar in restaurantele noastre.”, a declarat Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager, Sphera Franchise Group.

In cadrul proiectului „Rescriem vieti”, dezvoltat de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, o serie de companii se implica si sustin diverse cazuri sociale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.