KFC si Asociatia Climb Again sustin copiii cu nevoi speciale in practicarea escaladei

KFC&Climb AgainKFC, impreuna cu Asociatia Climb Again, sustine copiii cu nevoi speciale in practicarea unei metode inovatoare de terapie: escalada. Implicarea KFC in proiectul „Escalada – terapie pentru dizabilitate!” derulat de catre Asociatia Climb Again va ajuta la sustinerea copiilor si tinerilor cu deficiente senzoriale vizuale si auditive, fizice si/sau neuromotorii, psihice, din spectrul autist sau post-traumatice (traume fizice sau emotionale), precum si a copiilor din centrele de plasament, pentru a-si dezvolta abilitatile de integrare sociala si de viata independenta.

Parteneriatul KFC cu Asociatia Climb Again se inscrie in directiile strategice de CSR ale companiei avand scopul de a sustine educatia si dezvoltarea tinerilor si debuteaza prin sustinerea, in perioada septembrie – decembrie 2017, a cursurilor de escalada ca terapie desfasurate la panourile de escalada ale Asociatiei Climb Again montate la partenerii sai. Initierea in escalada pentru copiii cu nevoi speciale este gratuita.

Claudia PorojanAm sustinut si vom sustine in continuare tinerii prin proiectele de responsabilitate sociala in care ne implicam. Suntem de parere ca puterea sta in mainile lor. Din pacate, cateodata, cei mai putin norocosi dintre ei duc o lupta inzecit mai dura pentru a se putea integra in societate si a avea parte de aceleasi beneficii care noua celorlalti ni se par firesti. Sprijinim Asociatia Climb Again in demersul lor de a reda tinerilor cu nevoi speciale si parintilor lor speranta la viata normala pe care o merita si suntem convinsi ca prin intermediul acestui parteneriat vom reusi sa le cultivam si mai mult increderea in fortele proprii. Ne bucuram sa devenim adevarati ambasadori ai curajului de a depasi imposibilul“, a declarat Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager KFC Romania.

Claudiu MiuBeneficiile dovedite pentru copii, indeosebi pentru copiii cu nevoi speciale, sunt multiple si duc la dezvoltarea abilitatilor de viata independenta si de integrare sociala, prin cresterea increderii in fortele proprii, imbunatatirea imaginii de sine, stimularea psihomotricitatii, dobandirea de notiuni de disciplina si, mai ales, invatarea curajului”, a declarat Claudiu Miu, Presedintele Asociatiei Climb Again, catarator profesionist, multiplu campion national, vicecampion si campion balcanic.

Claudiu Miu, impreuna cu instructori de escalada specializati si atestati de Federatia Romana de Alpinism si Escalada, terapeuti, manageri de proiect si voluntari cu pregatire de specialitate (cadre didactice, sportivi, terapeuti) sunt cei care asigura indrumarea in practica escaladei ca terapie.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.