KFC si Pizza Hut au donat 140.000 de euro pentru programul „Vreau in clasa a noua”

kfc romanaKFC si Pizza Hut au donat 140.000 de euro pentru programul „Vreau in clasa a noua!”, derulat de World Vision Romania, in vederea sustinerii parcursului personal si profesional a sute de tineri provenind din medii defavorizate.

Pana in prezent au fost donati peste 800.000 de euro si 1.366 de elevi au fost ajutati sa mearga la liceu, ajungand astfel cu un pas mai aproape de visurile lor.

Mai mult decat atat, anul acesta, in cadrul proiectului, au fost prezentate pe site-ul de campanie https://www.kfc.ro/vreauinclasa9/ povestile de succes a 12 elevi. Acestia au demonstrat ca,  datorita proiectului, au reusit sa depaseasca obstacolele financiare si sociale, integrandu-se in comunitatile din care fac parte si devenind membri activi ai societatii cu studiile continuate sau activand deja in campul muncii. Acestia au fost invitati in Bucuresti, in cadrul unui eveniment organizat de KFC si Pizza Hut, unde au avut ocazia sa intalneasca antreprenori romani de succes si sa impartaseasca experiente de viata.

Claudia-Porojan_CSR-Media„De la an la an intelegem si mai bine impactul pe care proiectul „Vreau in clasa a 9-a” il are pentru elevii inscrisi in program. Dincolo de sumele donate, dincolo de cifre si statistici care vorbesc de la sine, anul acesta am avut ocazia sa prezentam povestile reale, de succes, ale unor elevi care au primit sprijin in acest program. Parcursul lor ne-a intarit dorinta de a investi in continuare, pe termen lung, oferind astfel catre World Vision Romania un sprijin semnificativ. De 12 ani, luna octombrie este deja o luna cu traditie in restaurantele noastre si le suntem recunoscatori clientilor pentru ca aleg sa doneze, pentru a sustine un vis mic, care e de fapt mare”, a declarat Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager Sphera Franchise Group.

In cadrul programului se urmareste parcursul elevilor la liceu, oferindu-le acestora un sprijin lunar in valoare de 250 de lei, prin care sunt acoperite cheltuielile necesare pentru scoala, dar si pentru diverse activitati educative si de socializare. Elevii selectati pentru programul ,,Vreau in clasa a noua!’’ provin din familii cu o situatie materiala dificila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.