KFC si Pizza Hut au strans 70.000 euro in programul „Vreau in clasa a noua”

In doar patru saptamani de derulare a campaniei “Vreau in clasa a noua”, KFC si Pizza Hut Romania au adunat din donatiile clientilor suma record de 70.000 euro. Din fondurile colectate, organizatia World Vision Romania va oferi burse pentru 57 de copii fara posibilitati materiale din judetul Dolj selectati initial in program, carora li se alatura inca 25 de copii din judetul Iasi. Datorita donatiilor ridicate din acest an programul a putut fi astfel extins, mai multi copii beneficiind de sustinere pentru a-si continua studiile. Copiii implicati in proiect sunt selectati in functie de situatia financiara a familiei din care provin, de rezultatele scolare si de dorintalor de a merge la scoala. In timpul liceului, acestia beneficiaza de o bursa lunara care le acopera cheltuielile necesare pentru a-si continua studiile.

“Ne bucuram foarte mult ca alaturi de clientii nostri am reusit anul acesta sa strangem donatii aproape de doua ori mai multe fata de cele din 2012 (37.000 euro) si sa ajutam astfel un numar mai mare de copii decat cei inclusi initial in program. Este al saselea an in care sustinem programul Vreau in clasa a noua si un astfel de rezultat ne da increderea ca de la an la an putem face diferenta in viata si educatia copiilor din mediul rural care nu au posibilitati financiare sa-si continue studiile. Doresc sa le multumesc tuturor clientilor care au donat bani pentru aceasta cauza, angajatilor KFC si Pizza Hut care au dovedit si de aceasta data creativitate si implicare prin propriile initiativede a strange donatii si ambasadorilor campaniei care au fost alaturi de noi si au avut o contributie semnificativa in popularizarea campaniei: Dani Otil, Daniela Nane si Calin Goia”, a declarat Mark Hilton, CEO KFC si Pizza Hut Romania.

In cei sase ani de implicare in campania „Vreau in clasa a noua”, KFC si Pizza Hut impreuna cu clientii lor au adunat mai mult de 240.000 de euro, suma care pana in prezent a ajutat 671 de copii sa isi continue studiile la liceu, anul acesta urmand ca si alti 82 de copii sa primeasca burse de studiu.

Campania face parte din programul World Hunger Relief, cea mai mare initiativa internationala din sectorul privat, lansata de World Food Programme, o subsidiara a Organizatiei Natiunilor Unite. Programul World Hunger Relief este sustinut anual de YUM!, fiind prezent in peste 130 de tari si teritorii siin mai mult de 39.000 de restaurante KFC, Pizza Hut si Taco Bell si implicand aproape 1,5 milioane de angajati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.